Simya Koleji Forum AVM’de…

Simya Koleji Okulları sömestir tatili etkinlikleri çerçevesinde, Güneydoğu'nun en büyük alış-veriş merkezi olan Diyarbakır Forum AVM'de buluştu.

Haberler 22.01.2017 - 00:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güneydounun en büyük ve tek al-veri merkezi olan Diyarbakr Forum AVM, sosyal etkinliklere ev sahiplii yapmaya devam ediyor. Forum AVM bu kez, Sima Koleji Okullarnda eitim ve öretim gören örencilerin, yl sonu sergisine ev sahiplii yapt.

FORUM AVMDE

Simya Koleji Okullarndaki örencilerin, resim sergisi, yüz boyama, el ileri ürünleri, palyaço gibi bir çok sosyal iletiimi gelitiren yl içerisindeki çalmalar Forum AVMde sergilenirken, etkinlik büyük ilgi gördü. Örenci ve velilerin yansra, Diyarbakr Forum AVMye gelen müterilerin de youn ilgi gösterdii etkinlik, üç hafta sürcek.

ÖRENCLERN SERGS

Söz habere etkinlikle ilgili açklama yapan Smya Okulllar lköretim Müdürü Berrak en unlar söyledi;

Bildiiniz gibi çocuklar güzel bir dönemin sonunda karnelerini aldlar ve baarl bir dönem atlattk Simya koleji adna. Bugünde standmz açtk. Diyarbakr Forum AVM de çocuklar ile birlikte 3 hafta boyunca güzel bir etkinlik, güzel bir dönem güzel, bir tatil geçirmek dileiyle çocuklarmza elenceli bir ekilde burada arlayacaz.

HERKES DAVET ETTLER

Deiik etkinliklerimiz olacak, öretmenlerimiz aktivitelerle birlikte bugün çocuklarla elik edecek mutluyuz, baarlyz, dönemi atlattk çocuklarmz baarl öretmenler mutlu, çocuklar örenciler mutlu okulumuza bekleriz misafir olarak her zaman gelebilirsiniz teekkür ediyoruz

Ana Sayfaya Git