Siper ve bone üretimi başladı

Dicle ilçesinde korona virüs salgınına karşı bir süre önce atölyelerinde maske üreten Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü yüz koruyucu siper ve bone de yapmaya başladı.

Haberler 04.04.2020 - 01:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tüm dünyay etkisi altna alan korona virüs salgn önlemleri kapsamnda Dicle Halk Eitim Merkezinde bir süre önce maske üretilmeye balanmt. Merkez bu sefer de yüz koruyucu maske ve bone üretmeye balad. Konu ile ilgili bilgi veren Dicle Kaymakam Halil brahim Demirçin, korona virüs salgnnn yaylmasn engellemek amacyla çeitli tedbirler aldklarn söyledi. =

SPER VE BONE ÜRETM

Kaymakam Demirçin, Bu tedbirlerden biri de, ilçemizdeki kamu kurum ve kurulularmzda görev yapan personel ile vatandalarmzn maske, bone ve koruyucu siper gibi çeitli ihtiyaçlarn karlamak amacyla Halk Eitim Merkezimizde gönül vatandalarmzn desteiyle üretime baladk. Dicle Kaymakaml olarak bu gibi dayanma içeren vatandalarmzn gönüllü giriimlerine her zaman destek vermeye hazrz. Büyük bir dayanma örnei gösteren gönüllü vatandalarmza ve emei geçen herkese teekkür ederim. u anda 11 gönüllü kadnn Dicle Halk Eitim Merkezi Müdürlüünde maskeyle birlikte, siper ve bone üretiyor dedi.

Ana Sayfaya Git