Şırnak'ta patlama: 2 çocuk öldü, 4 yaralı

SOKAĞA çıkma yasaklarının sürdüğü Şırnak kent merkezindeki Gündoğdu Mahallesi'nde meydana gelen patlamada 2 çocuk öldü, 4 çocuk da yaralandı.

Haberler 06.11.2016 - 12:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

rnak Valilii, il merkezinde bölücü terör örgütü mensuplarnca daha önceden döenip gizlendii deerlendirilen bir patlaycnn patlamas sonucu 6 çocuun yaraland belirtildi. Açklamada, öyle devam edildi:

çocuklarmz hemen rnak Devlet Hastanesine kaldrlm ancak, yaplan tüm müdahalelere ramen 2 çocuumuz hayatn kaybetmitir. Hayatn kaybeden çocuklarmza Allahtan rahmet, yaral çocuklarmza acil ifalar, ailelerine de sabrlar diliyoruz. Konu ile ilgili inceleme balatlmtr.

VALLKTEN UYARI

rnak Valilii, kent merkezinde uygulanan sokaa çkma yasana vatandalarn riayet etmeleri ve gördükleri üpheli kablo, cisim, paket gibi maddelere dokunmamalar konusunda uyarda bulundu. Valilik tarafndan yaplan yazl açklamada, limiz Merkezinde bulunan vatandalarmzn, Bölücü Terör Örgütü mensuplarnca daha önceden döenip gizlenmi olabilecek patlayclarla ilgili oluabilecek olumsuzluklarn önüne geçmek için uygulanan sokaa çkma yasana riayet etmeleri ve gördükleri üpheli kablo,cisim,paket vb.maddelere dokunmadan güvenlik kuvvetlerimize bildirmeleri,kendileri ve çocuklarnn hayatlar bakmndan büyük önem arz etmekte olup bu hususta duyarl davranlmas önemle rica olunur denildi.

Ana Sayfaya Git