Sivas'ta şehit acısı

Diyarbakır’ın Lice İlçesinde teröristlerce düzenlenen saldırı sonucu şehit düşen jandarma uzman çavuş Erkan Sakal'ın acı haberi memleketi Sivas'taki ailesine ulaştı.

Haberler 02.08.2017 - 08:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Lice lçesinde zrhl askeri aracn geçii srasnda teröristlerce yerletirilen el yapm bombann patlatlmas sonucu yaral kaldrld hastanede ehit düen uzman çavu 27 yandaki Erkan Sakaln ac haberi memleketine ulat. Sivas kent merkezindeki Fatih Mahallesindeki baba evine giden yetkililer aileye oullarnn ehit olduu haberini verdi. Haberin duyulmasnn ardndan ehidin evine Türk bayraklar asld, yaknlar da taziye için eve gelmeye balad.

2013 ylnda uzman çavu Erkan Sakaln bir yl önce Licedeki 1inci Jandarma Komando Tabur Komutanl bünyesinde görev yapmaya balad örenildi. Sivasl Döndü ve Turgut Sakal çiftinin 4 çocuundan biri olan Erkan Sakaln 2015 ylnn Haziran aynda Songül Sakal ile evlendii, babas Turgut Sakaln ise 2009 ylnda öldüü belirtildi.

ehidin sosyal medya hesabndan en son Babalar Günü ile ilgili duygulu bir paylamda bulunduu ve Usulca kutlayn Babalar Gününüzü. Baba hasreti çekenlere nispet yapar gibi deil. Usulca kymetini bilerek yazd görüldü.

ehit jandarma uzman çavu Erkan Sakaln cenazesinin bu akam Sivasa getirilmesi ve yarn topraa verilmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git