Siverek’te kaza: 2 yaralı

Trafik kazasında yaralananları vatandaşlar güneşten korudu.

Haberler 11.08.2021 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFA - anlurfann Siverek ilçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettii hafif ticari araç takla att, araçta bulunan 2 kii yaraland. 2 kiinin ar scaktan etkilenmemesi için vatandalar yarallar güneten korumaya çalt.

Kaza, Siverek-anlurfa karayolunun 15inci kilometresinde meydana geldi. Alnan bilgilere göre anlurfa istikametinden Siverek istikametine seyir halinde olan Ahmet Utu idaresindeki 59 KS 638 plakal Ford marka hafif ticari araç, oförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çkt. Yol kenarnda bulunan telefon direine çarpan araç, telefon direini de krarak takla att. Kazada araç sürücüsü Ahmet Utu (49) ile araçta bulunan Bedriye A (66) yaraland.

Vatandalar yaralya gölgelik yapt

Kazay gören dier sürücüler ise araçlarn durdurarak yarallarn yardmna kotu. Yarallarn yardmna koan vatandalardan bazlar, 112 ekipleri olay yerine gelene kadar yarallara ar scaktan korumak için gölgelik yapt. Ksa sürede olay yerine gelen salk ekipleri, yarallara ilk müdahaleyi yaptktan sonra ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldrd.

Her iki yaralnn durumunun ar olduu örenilirken, kaza ile ilgili soruturma balatld.

Ana Sayfaya Git