Soylu Diyarbakır'da

Bir dizi temasta bulunmak üzere Diyarbakır'a çıkarma yapacak olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yenişehir belediyesi'nin Üçkuyular bölgesinde inşa edilen, Hamidiye Külliyesinin açılışını gerçekleştirecek.

Haberler 01.03.2019 - 10:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ki hafta önce Diyarbakra gelecei duyurulan ancak ertelenen çileri Bakan Süleyman Soylunun, ziyareti bugün gerçekleecek.

ELDE CUMA NAMAZI KILACAK

Beraberinde Bakanlnn üst düzey bir çok bürokratyla Diyarbakra çkarma yapaca örenilen Bakan Soylu, gün içerisinde youn bir program yürütecek. Sabah saatlerinde ilk olarak, Diyarbakrdaki STK, Oda ve Kanaat Önderleriyle kahvaltda bir araya gelecek olan Bakan Soylu, daha sonra Eil ilçesine geçecek.

HAMDYE KÜLLYES AçILII

Soylu, Yeniehir Belediyesi ve Halk Eitim ile Eil lçe Müftülüünün ibirliiyle hazrlanan, Peygamberler Türbesi camiinde bulunan Hz. Zülkifil ve Hz. Elyasa makamlarnn puidelerinin deitirilmesi törenine katlacak. Cuma namazn burada klacak olan Bakan Soylu ve beraberindekiler, daha sonra Diyarbakra dönecek.

Soylu, yine Merkez Yeniehir ilçe Belediyesi Bakanvekili ve ilçe Kaymakam Serdar Kartal tarafndan ina edilen Üçkuyular bölgesindeki Hamidiye Külliyesinin açl törenine katlacak.

Burada halka seslenecek olan çileri Bakan Soylu, daha sonra kent merkezinde esnaflarla bir araya gelecek. l Valilii ve Büyükehir belediyesi ziyaretleri sonrasnda Soylu, AK Parti Belediye Bakan adaylarnn seçim bürolarn ziyarette bulunacak.

Ana Sayfaya Git