Görüş Bildir

Soylu Diyarbakır'da

Bir dizi temasta bulunmak üzere Diyarbakır'a çıkarma yapacak olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yenişehir belediyesi'nin Üçkuyular bölgesinde inşa edilen, Hamidiye Külliyesinin açılışını gerçekleştirecek.

Soylu Diyarbakır'da

İki hafta önce Diyarbakır'a geleceği duyurulan ancak ertelenen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, ziyareti bugün gerçekleşecek.

EĞİL'DE CUMA NAMAZI KILACAK

Beraberinde Bakanlığı'nın üst düzey bir çok bürokratıyla Diyarbakır'a çıkarma yapacağı öğrenilen Bakan Soylu, gün içerisinde yoğun bir program yürütecek. Sabah saatlerinde ilk olarak, Diyarbakır'daki STK, Oda ve Kanaat Önderleriyle kahvaltıda bir araya gelecek olan Bakan Soylu, daha sonra Eğil ilçesine geçecek.

HAMİDİYE KÜLLİYESİ AÇILIŞI

Soylu, Yenişehir Belediyesi ve Halk Eğitim ile Eğil İlçe  Müftülüğünün işbirliğiyle hazırlanan, Peygamberler Türbesi camiinde bulunan Hz. Zülkifil ve Hz. Elyasa makamlarının "puşidelerinin" değiştirilmesi törenine katılacak. Cuma namazını burada kılacak olan Bakan Soylu ve beraberindekiler, daha sonra Diyarbakır'a dönecek.

Soylu, yine Merkez Yenişehir ilçe Belediyesi Başkanvekili ve ilçe Kaymakamı Serdar Kartal tarafından inşa edilen Üçkuyular bölgesindeki Hamidiye Külliyesi'nin açılış törenine katılacak.

Burada halka seslenecek olan İçişleri Bakanı Soylu, daha sonra kent merkezinde esnaflarla bir araya gelecek. İl Valiliği ve Büyükşehir belediyesi ziyaretleri sonrasında Soylu, AK Parti Belediye Başkan adaylarının seçim bürolarını ziyarette bulunacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi