Sözleşmeliye müjde var!

"İnşallah sözleşmeli arkadaşlarımızın hepsinin kadroya geçmesi hususunda biz de çabalarımızı sürdüreceğiz"

Haberler 20.09.2019 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hem çalma bar hem yaplan i itibaryla hem de baz hususlarda admlar atmak istediimizde sözlemeli mevzuat karmza çkyor ama biz bu konuda da bir farklln olmamas gerektiini düünüyoruz bakanlk olarak

HABER MERKEZ

Adalet Bakan Abdulhamit Gül, nallah sözlemeli arkadalarmzn hepsinin kadroya geçmesi hususunda biz de çabalarmz sürdüreceiz. dedi.

Gül, beraberinde Cumhuriyet Basavcs Mehmet Sabri Klç ile Samsun Baro Bakan Kerami Gürbüzü makamnda ziyaret etti. Daha sonra adliye personeliyle yemekte bir araya gelen Gül, burada yapt konumada, ehit Cumhuriyet Savcs Murat Uzunu anmak için Samsuna geldiklerini belirterek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk bata olmak üzere tüm gazi ve ehitleri minnetle andklarn söyledi.

Fazla mesai konusunda çok hassas olduklarna iaret eden Gül, Bu konuda komisyon bakanlarmza da çok sk telkinlerimiz var. Bir aln teri kurumadan çalanmz neyi hak ediyorsa asla ve asla bu teri kurumadan onun hakkn vermek bizim görevimiz. Bu konuda büyük gayret içerisindeyiz. diye konutu.

Sözlemelilerin kadroya geçmesi

Özellikle idari anlamdaki kalem müdürlüklerinde bu konuda bir ihtisas, kaliteyi artrc çalmalar paylatklarn vurgulayan Gül, öyle devam etti: Ama bunu yaparken özellikle çalan arkadalarmzn, yllarca icra katibi, zabt katibi olarak çalm arkadalarmzn da haklarn koruyacaz. Onlar da bu snava girebilecekler, yükselebilecekler. Bu konuda da sizlerin emeini asla gözden uzak tutmayacaz.

Bir dier konu, sözlemeli arkadalarmz özellikle baz kurumlarda var. Esasen ayn ii yapan arkadalarmzn bu konuda, özellikle adalet tekilatnda yine çabamz buna önem verip uraacaz. nallah sözlemeli arkadalarmzn hepsinin kadroya geçmesi hususunda biz de çabalarmz sürdüreceiz. nallah o konuda da güzel bir netice alrz. çünkü hem çalma bar hem yaplan i itibaryla hem de baz hususlarda admlar atmak istediimizde sözlemeli mevzuat karmza çkyor ama biz bu konuda da bir farklln olmamas gerektiini düünüyoruz bakanlk olarak. Bunu geçen dönemde çaltk Meclis çalmalarnda, bu dönem inallah takipçisi olacaz. Gül, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan liderliinde hükümetlerinin adliye konusunda çok önemli hizmetler yaptn kaydetti.

Ana Sayfaya Git