SP yerel seçim kararını verdi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde her il ve ilçede aday çıkaracaklarını söyledi.

Haberler 07.10.2018 - 11:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Saadet Partisi Genel Bakan Temel Karamollaolu, parti genel merkezinde düzenlenen l Bakanlar ve l Müfettileri Toplantsnda, evinin önünde protesto edilen Akenere geçmi olsun dileklerini iletti.

Parti bakanlarnn birbirini tehdit ettiini iddia eden Karamollaolu, Ekipler gidiyor, bir genel bakann evini basyor. Ondan sonrasnda da biz falanca ilçeyi görevden aldk deniliyor. Kaç tane ilçeyi alrsan al tavrn o insanlar tahrik ediyor. Türkiye mafya usulüyle yönetilemez. diye konutu.

TÜRKYEYE SAHP çIKACAK SYAS GÖRÜ MLL GÖRÜTÜR

Türkiyeye sahip çkacak siyasi görüün Milli Görü ve Saadet Partisi olduunu savunan Karamollaolu, vatandalarn kendilerine büyük bir sevgi ve teveccüh gösterdiini dile getirdi.

Bu sevgi ve teveccühün henüz sanda yansmadn belirten Karamollaolu, undan emin olun, siyasette kaymalar bazen ani olur ama aslnda hep bir tekamül gösterir. Önce teveccüh ve sevgi balar, ondan sonra insanlar eski balarndan kopar. ifadelerini kulland.

Kimse kimsenin önünü kesecek tarzda bir tavr sergilemesin

Bu seçimlerde büyük bir performans ortaya koyacaklarn iddia eden Karamollaolu, seçim karargahn imdiden genel merkezde kurduklarn anlatt.

Karamollaolu, özellikle seçim karargah ve seçim ilerine büyük bir önem verdiklerini vurgulayarak, Biz her il, ilçe ve beldede aday göstereceiz. l genel meclisi ve belediye meclis üyelerini titizlikle seçeceiz. O toplumda teveccüh toplayacak insanlara önem vereceiz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git