Acun Ilıcalı’dan yarışmacılara sürpriz! İşte Survivor 2017’deki yenilikler

TV8’in sahibi ve Survivor 2017’nin sunucusu olan Acun Ilıcalı, Survivor 2017’de bu sezon uygulamaya konulacak 'Haftanın yarışmacısı'nın içeriğini konseyde Survivor Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacılarına anlattı. İşte Survivor 2017’de bu sezondaki yenilikler…

Haberler 22.01.2017 - 23:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tahir KARAKEç

Ekranlarn en çok izlenen yarmas olan Survivor 2017de bu sene yaplan deiiklikleri Acun Ilcal Gönüllüler takmnn eleme aday çkaraca konseyde açklad. Acun Ilcal, Ben genelde yenilik deyince korkuyorsunuz onu anlyorum ama diyerek 2017 Survivordaki deiiklikleri u sözlerle açklad

Bu yenilik sizinle direkt olarak alakal deil, ama öyle bir yenilik. Bu seneden itibaren öyle bir olaya balyoruz. Survivorda her hafta en baarl yarmac belli olacak.

Nasl Belli olacak?

Bir hafta boyunca oynanan oyunlarda kim en çok puan alrsa, o haftann yarmacs olacak ve ona bir ödül verilecek. Her hafta haftann en baarl yarmacs olacak kz ve erkek olarak bir ödül kazanacak.

imdi puanlama sistemini de söyleyeyim. Bireysel yarmalarda arkadalar kazanan 3 puan alacak, eer 2li yaryorsanz, 2 puan alacak, daha çok yaryorsanz final atn yapan 2 dierleri 1 puan alacak eer galibiyet varsa. Bunun dnda bayrak yarn da 3 puan veriyoruz.

Bu puan sistemiyle, bu adadaki oylamay etkileyecek bir ey deil, sizin Survivor kaderinizi de etkileyecek bir ey deil. Bunu siz görecek misiniz? Toplamn görmeyeceksiniz, ama haftann birincisini her hafta burada açklayacaz, ona ufak da olsa bir ayrcalk tanmlayacaz.

Survivor 2017 balarken, Acun Ilcal tüm Survivor yarmalarndan en zoru olacan açklamt.

Ana Sayfaya Git