Tarikat şeyhinin elini öptüğü sırada milletvekili değilmiş!

Önceki gün sosyal medya üzerinden yayılan bir video kaydında, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün Haznevi tarikatı liderinin elini öptüğü görülüyordu.

Haberler 21.12.2019 - 10:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Adalet Bakan Abdülhamit Gül bir tarikat liderinin elini öperken görüntülendii anlara ilikin yapt açklamada o dönem ne bakan ne de milletvekili olduunu söyledi.

Önceki gün sosyal medya üzerinden yaylan bir video kaydnda Abdülhamit Gülün Haznevi tarikat liderinin elini öptüü görülüyordu. Görüntülerin 2015 ylna ait olduunu belirten Gül, Haznevi Cemaatini ziyaret etmediini belirterek u açklamay yapt:

EL ÖPME GELENE

Milletvekili dahi deilken seçim çalmalarnda yapm olduumuz, Peygamber Efendimizin Kutlu Doum programna katldmz bir programd. Bizim bu anlamda, bu çerçevede, Anadolunun her türlü insanyla, her seçmenimizin bu konudaki çalmalarnda, bu konuda tüm Anadolunun her rengiyle, her deseniyle, bu ülkenin her vatandayla; düüncesi, yaam tarz, inanc ne olursa olsun bizlerin ortak deerleriyle hem siyasi hem de insani anlamdaki münasebetlerimiz ve etkinliklere katlmamz elbette söz konusu olabilir ancak bu 2015, hatrladm kadaryla seçim öncesinde -7 Haziran öncesiydi- ve milletvekili dahi deildim galiba Öyle hatrlyorum, dolaysyla bunu ifade etmek isterim.

Ana Sayfaya Git