Temizlik seferberliği

Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Şehitlik Mahallesi’nde bulunan boş arazilerde temizlik çalışmalarına başladı.

Haberler 04.04.2018 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Belediyesi Temizlik leri Müdürlüüne bal ekipler ilçemizin daha temiz ve güzel bir görüntüye kavumas için bo arazilerde biriken hafriyat ve çöplerin temizlenmesi için bir çalma balatt. lçe genelinde devam eden çalmalar dorultusunda son olarak ehitlik Mahallesindeki bo araziler i makinalar yardm ile temizleniyor.

Vatandalarn talepleri dorultusunda gerçekletirilen çalmalar kapsamnda; kötü görünüme sahip alanlar greyderler yardm ile düzletirilerek, temizleniyor. Mahalle aralarndaki bo arsa temizlikleri dnda baz vatandalar tarafndan bo arazilere braklan atk malzemeler de topland. Toplanan atk malzemeler daha sonra imha edilmek üzere kamyonlarla Büyükehir Belediyesi çöp stasyonuna götürüldü.

Görsel kirlilie izin vermeyeceiz!

Yeniehir Belediye Bakanvekili Serdar Kartal vatandalara çarda bulunarak, Vatandalarmzn çevre temizlii konusunda daha hassas davranmalarn istiyoruz. çevreye zarar verenleri, kirletenleri, bo arazilere hafriyat ve çöp atanlar Belediyemizin 0532 778 96 54 numaral WhatsApp iletiim numaramz ile bizlere bildirmelerini bekliyoruz. Bizlere bildirilen ikayetlere Temizlik leri Müdürlüüne bal personellerimizce gerekli müdahale yaplacaktr. Temiz bir ilçe için, herkesin sorumlu davranmasn bekliyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git