'Thodex' vurgununda düğümü çözecek sır görüşme!

108 milyon dolarlık kripto para vurgunu yaparak kayıplara karışan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili sır perdesi aralanıyor...

Haberler 06.05.2021 - 02:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HABER MERKEZ

Kripto para vurgunu sonras kaçan Thodexin kurucusu Faruk Fatih Özer adm adm izleniyor. Arnavutlukta, MOBESE kameralarnn yok denecek kadar az olmas, benzer olaylarda failin bulunmasn zorlatryor. Öte yandan kaçn üzerindeki sr perdesi Özerin yapt Facetime görümesi üzerinden aralanacak.

Türkiyeden 108 milyon dolarlk kripto varlkla Arnavutluka kaçan ve bu ülkede youn biçimde aranan kripto para borsas Thodexin kurucusu Faruk Fatih Özer için mafya balants ihtimali güçleniyor.

ddiaya göre; mart ayndan itibaren kaç plann yapmasnda etkili olan bir mafya balants, Özeri kandrarak Arnavut mafyasnn ana çekmi olabilir. Tiran Havalimanna geldikten sonra kendisini karlayan üpheliler, Özeri ilk önce otele daha sonra da bir eve yerletirmiti. Polis, youn bir biçimde Özerin izini sürüyor. Dosyayla ilgili gizlilik karar alnd.

ÜPHEL SORGU

Tiranda bulunan TRT HABER ekibi ise önceki gün sivil kyafetli 2 motosikletli tarafndan sorguya çekilmek istendi. Muhabir Ceyda Musludan Özerin nerede olduunu söylemesi istendi. Muslu Siz kimsiniz? diye sorunca, motosikletliler Polisiz dedi.

06 PLAKAYI GÖRÜNCE KAçTILAR

O srada bölgeye kim olduu bilinmeyen baka biri geldi. Gelen kii 06 AGA ... Türkiye plakal bir araçtan indi ve bunu gören motosikletliler olay yerinden uzaklat. Dier kiinin kimlii de henüz bilinmiyor.

YAKALANMAK MI STYOR?

Özer, Tiranda kald otelden konaklamann ikinci günü kaçm, Tiran merkezde baka bir eve götürülmütü. Ardndan ikinci adrese baskn yaplmadan önce adresten ayrlmt. O evde Facetime görümesi yapm ve bu görüme sayesinde adres tespit edilmiti. Özerin bu görümesi, Mafya ann içerisine dütüünü anladktan sonra kendisini yakalatmak istiyor olabilir eklinde yorumland.

Sabahn haberine göre, Arnavutlukta, MOBESE kameralarnn yok denecek kadar az olmas, benzer olaylarda failin bulunmasn zorlatryor.

Ana Sayfaya Git