Tiyatrocular zabıta oldu!

DİYARBAKIR'ın merkez Sur Belediyesi'ne atanan kayyum, kadroları zabıta olan ve 18 yıldır Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda geçici olarak görevlendirilen 3'ü oyuncu 2'si teknik personel 5 tiyatrocuyu, görev sürelerini uzatmayarak asıl kadroları zabıtaya aldı.

Haberler 07.10.2016 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

İçişleri Bakanlığınca, Diyarbakırın merkez Sur İlçesi Belediye Başkanının görevden alınmasının ardından OHAL kapsamında çıkarılan Kanun Hükmündeki Kararname ile kayyum olarak atanan Vali Yardımcısı Bilal Özkan, zabıta kadrosunda bulunan tiyatrocular için karar aldı.

TİYATROCULAR ZABITA OLDU

Özkan, 18 yıldır geçici görev ile Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda görev yapan 3ü oyuncu 5 kişinin görev sürelerini uzatmadı. Görevlendirme yazısı uzatılmadığı için de 3 tiyatro oyuncusu Sur Belediyesi Zabıta Amirliğinde, 2 teknik personel ise Fen İşlerinde görevlendirildi.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, söz konusu 3ü oyuncu 5 kişinin kadrolarının Sur Belediyesinde olduğu ve bugüne kadar geçici görevle Şehir Tiyatrosunda görev yaptıklarını belirterek, oyuncuların yeniden tiyatroda görev alması için Sur Belediyesi ile yazışmalarının sürdüğünü söyledi. Sur Belediyesi Zabıta Amirliğindeki kadrolarına dönen 3 tiyatro oyuncusu, bölgede çekilen ve ulusal kanallarda yayınlanan dizilerde de oynamıştı.

Ana Sayfaya Git