Torbacıya aman yok!

Narkotik ekipleri, uygulama kapsamında Bağlar ilçesindeki Burhanettin Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde ve çevresinde şüpheli gördükleri kişileri durdurarak üst araması yaptı. Uygulamanın öğrencilerin okullarına rahat gelip gidebilmesi ve uyuşturucu madde kullanımının önüne geçilebilmesi amacıyla her hafta kentteki okullarda yapılacağı belirtildi.

Haberler 06.01.2018 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Narkotik Suçlarla Mücadele ubesine bal ekipler Diyarbakrda, okul önleri ve çevresindeki uyuturucu tacirlerine yönelik e zamanl operasyon düzenledi. Yüzlerce polis, kentin deiik noktalarndaki okul çevrelerinde uyuturucu taciri ararken, ekiplerin her gün okul bu uygulamaya devam edecei bildirildi.

TORBACILARA OPERASYON

Narkotik Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, okul önlerinde torbac olarak nitelendiren uyuturucu tacirlerine yönelik kurulan özel ekiplerle operasyon düzenledi. Okullarn dalma saatlerinde, yüzlerce polis kentin deiik noktasndaki birçok okula e zamanl operasyon düzenledi.

OKUL çEVRESNDEKLER

Operasyon kapsamnda Balar lçesindeki Burhanettin Yldz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresine gelen ekipler, üpheli kiileri arayarak, kimlik kontrolü yapt. Örencilerle sohbet ederek bilgi alan narkotik polisleri, okul önlerinde, okulla ilgisi bulunmayan kiilerin uzaklatrlmasn salad. Ekiplerin uygulamalar devam ederken, emniyet yetkilileri kentteki okullarn çevresinde uyuturucu tacirlerine yönelik operasyonlarn her gün sklkla yaplacan söyledi.

Ana Sayfaya Git