Görüş Bildir

Torbacıya aman yok!

Narkotik ekipleri, uygulama kapsamında Bağlar ilçesindeki Burhanettin Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önünde ve çevresinde şüpheli gördükleri kişileri durdurarak üst araması yaptı. Uygulamanın öğrencilerin okullarına rahat gelip gidebilmesi ve uyuşturucu madde kullanımının önüne geçilebilmesi amacıyla her hafta kentteki okullarda yapılacağı belirtildi.

Torbacıya aman yok!

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi'ne bağlı ekipler Diyarbakır'da, okul önleri ve çevresindeki uyuşturucu tacirlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Yüzlerce polis, kentin değişik noktalarındaki okul çevrelerinde uyuşturucu taciri ararken, ekiplerin her gün okul bu uygulamaya devam edeceği bildirildi.

TORBACILARA OPERASYON

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, okul önlerinde 'torbacı' olarak nitelendiren uyuşturucu tacirlerine yönelik kurulan özel ekiplerle operasyon düzenledi. Okulların dağılma saatlerinde, yüzlerce polis kentin değişik noktasındaki birçok okula eş zamanlı operasyon düzenledi.

OKUL ÇEVRESİNDEKİLER

Operasyon kapsamında Bağlar İlçesindeki Burhanettin Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çevresine gelen ekipler, şüpheli kişileri arayarak, kimlik kontrolü yaptı. Öğrencilerle sohbet ederek bilgi alan narkotik polisleri, okul önlerinde, okulla ilgisi bulunmayan kişilerin uzaklaştırılmasını sağladı. Ekiplerin uygulamaları devam ederken, emniyet yetkilileri kentteki okulların çevresinde uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonların her gün sıklıkla yapılacağını söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi