Trafik kilitlendi!

Diyarbakır’da çeşitli organizasyonlar nedeniyle birkaç caddenin kapanması, her seferinde tüm şehrin trafiğini olumsuz etkilerken, trafik alt yapısının ne kadar yetersiz olduğunu da bir kez gözler önüne serdi.

Haberler 26.10.2017 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda düzenlenen çeitli organizasyonlar nedeniyle belirli cadde ve yollarn kapatlmas beraberinde sorunlar getiriyor. Her organizasyonda tüm ehrin trafiinin olumsuz etkilenmesi Diyarbakrda trafik alt yapsnn ne kadar yetersiz olduunu bir kez daha ortaya çkard.

Diyarbakrda geçtiimiz günlerde PKK tarafndan düzenlenen alçak saldr sonrasnda hayatn kaybeden uzman onbann cenaze namaz dün Diyarbakr Sümer Camiide klnrken program nedeniyle birkaç caddenin kapatlmas da tüm ehrin trafiini olumsuz etkiledi.

Program nedeniyle kapatlan cadde ehrin trafiini olumsuz etkileyerek uzun araç kuyruklarnn olumasna sebebiyet verdi.

Diyarbakr merkez ilçelerinin farkl noktalarnda baz yollarn kapatlmas nedeniyle binlerce araç trafikte skt. Araç sürücüleri yaananlara tepki göstererek, program öncesi kapatlacak yollarnn duyurusunun yaplmas gerektiini dile getirdiler.

Saatlerdir yollardan çkamayan araç sürücüleri arasnda yer yer tartmalar olurken, birçok ilek caddede de hafif trafik kazalar meydana geldi.

Caddeleri kapatn ancak tedbirini aln

Diyarbakr trafiinin yetersizliine tepki gösteren vatandalar, Her seferinde ayn sorunu yayoruz. Bakan ve milletvekilleri gelince kapatyorlar. çeitli etkinlikler olunca kapatyorlar. Tamam, kapatn ama tedbirini de aln, insanlar madur etmeyin. dedi.

Nerede trafik memurlar ve belediye yetkilileri?

Baka bir vatanda da, Hani trafik memurlar, hani belediye yetkilileri nerede? Bu memleketin sahibi yok mu? nsan bir uyarr, ii olan var, hastas olan var. Kimin umurunda. Vergilerimizle maa alan görevliler neredeler? eklinde konutu.

Hep ayn sorunu yayorsak, bir sorun var demektir

Vatanda son olarak, Bu trafiin hali neden böyle? Bir sorun bir kere olursa normaldir. ki kere olursa normaldir ancak hep ayn sorunu yayorsak ya birileri hakkmza giriyor ya da biz de bir sorun var. diye konutu.

Ana Sayfaya Git