Tuvalette bulduğu 10 bin lirayı sahibine ulaştırdı

DİYARBAKIR'ın Ergani İlçesi'nde, emekli Abdulkerim İleri, kahvenin tuvaletinde bulduğu 10 bin lirayı polise teslim etti. Polis, araştırma sonucu ulaşıltığı 11 çocuk babası, 80 yaşındaki çiftçi Selim Ay'a kaybettiği parayı verdi.

Haberler 18.10.2017 - 08:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ergani lçesi Aziziye Mahallesindeki bir kahvenin tuvaletine giren SGK emeklisi Abdulkerim leri, klozetin yannda yerde bir miktar para buldu. 4 çocuk babas leri, sayd paralar mahalledeki polis merkezine götürürek, sahibinin bulunmas için teslim etti. Polisin yapt ksa çalmann ardndan 10 bin liray kaybeden Selim Ay bulundu. Parasn teslim alan 11 çocuk babas, 80 yandaki Ay, leriye teekkür etti. Selim Ay ayrca, parasn bulan Abdulkerim leriye kabul etmemesine ramen 200 liray hediye olarak verdi.

TUVALETTE BULDUU PARA

çiftçilik yaptn ve ailesinin k boyunca geçinecei parasn kaybettii için büyük üzüntü içerisinde olduunu belirten Selim Ay, Öleden sonra mahalledeki kraathaneye gidip, tuvaleti kullanmtm. çktan uzun süre sonra paramn cebimde olmadn örendiimde, büyük üzüntü içerisine girmitim. Ama polis beni ksa sürede buldu. Allah raz olsun. Hayatta böyle iyi insanlarn var olduunu bilmek çok güzel dedi.

Ana Sayfaya Git