Almanya tuzağa düştü

Ünlü yazar Alev Alatlı, Habertürk TV’de Ece Üner’in programında, Almanya’da alınan 1915 kararıyla ilgili çarpıcı bir değerlendirme yaptı.

Haberler 07.06.2016 - 00:41 Son Güncelleme : 07.06.2016 - 00:41

Alman Parlamentosunun aldığı 1915 kararıyla ilgili çarpıcı bir yorum yapan Alev Alatlı, Almanyanın tuzağa düşürüldüğünü söyledi.

Ünlü yazar Alev Alatlı, Habertürk TVde Ece Ünerin programında, Almanyada alınan 1915 kararıyla ilgili çarpıcı bir değerlendirme yaptı.

Parlamentodaki söz konusu oturumda Merkelin ve hükümet üyelerinin bulunmadığını hatırlatan Alatlı, oturuma meclisin sadece 3te 1i katıldı dedi ve Anglo-Sakson üst akıla işaret etti.

TÜRKİYE DEĞİL, ALMANYA TUZAĞA DÜŞÜRÜLDÜ

Olanı biteni tam tersi açıdan yorumlayan Alatlı, 1915 kararıyla birlikte Türkiyenin değil, aslında Almanyanın tuzağa düşürüldüğünü söyledi.

Kararla ilgili Alınmadım bile. Bir şey bu kadar zevzek olur. Nesine alınacaksınız diyen Alatlı, Ne üstüne vazife? Ne işine yarayacak? Almanyanın Türkiyeyi küstürmesi Almanyanın ne işine yarayacak. Böyle baktığınız zaman asıl tuzağa düşürülen Türkiye değil Almanya ifadelerini kullandı.

Anglo-Sakson dünya tarafından Almanların sürekli olarak devre dışı bırakılma eğiliminde olduğunu vurgulayan Alatlı, bu durumun 2. Dünya Savaşından beri sürdüğünü söyledi.

Alev Alatlı şöyle konuştu:

BU KARARLA ALMANYANIN ÖNÜ TAMAMEN KAPANMIŞ OLDU

Bu bana 1. Dünya Savaşını hatırlatıyor. Zamanın müttefikleri sömürgesiz Almanyanın Ortadoğunun petrolleriyle bütün bağlantılarını kestiler. Yapmadıkları kalmadı. Ve kesildi bu bağlantı.

Dönüyorum bakıyorum, Almanya yine eski Almanya. Benim bildiğim bu adamlar dünya enerjisinin 5te 1ini tüketirler. Adamların petrole ihtiyacı var.

Rusyayla bağlantılarını kestiler, şimdi de Türkiyeyle kestiler. İranla da kesildi. Bir tecrit var. Benim gördüğüm, bu iş Almanyayı kilitliyor.

Önümüze konulan her tabağı yemememiz lazım. Almanyada karar alınırken parlamentoya vekillerin 3te 1i girmiş.

BBC PROGRAMLARINA DİKKAT

BBCdeki yemek programlarında bir Alman yemeği gördünüz mü hiç? Bir Alman müzik grubu gördünüz mü? BBCde Almanyaya dair her şey dışlanır. BBCdeki filmlere bakın, hala bugün bile 2. Dünya Savaşı filmleridir. İngilizler Almanları nasıl yendi filmleridir. Bir itme vardır. Anglo-Sakson dünyası bunları itiyor.

DELİKANLI BİR SESE İHTİYACIMIZ VARDI, BULDUK AMA DESTEKLEMİYORUZ

Cumhurbaşkanı Erdoğanın Birleşmiş Milletlerdeki adaletsiz sisteme atıfta bulunduğu sözlerine de değindi:

Dünya beşten büyüktür diyebilecek delikanlı bir sese ihtiyacımız vardı. Bunu bulduk, ama desteklemiyoruz. Biz Müslümanlığı da anlatamadık. dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır