Uzaklaştırma aldırdı eve gidemeyen kendisi

Evinin tapusuna silah zoruyla el koyduğunu iddia ettiği üvey ağabeyinin şiddetine uğrayan Beyhan Sakin, savcılığın uzaklaştırma kararı vermesine rağmen eve gidemeyenin kendisi olduğunu söyledi.

Haberler 22.07.2019 - 12:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siverek ilçesinde yaayan 56 yandaki Beyhan Sakin, yaad evin tapusunu yaklak 1 yl önce üvey kardei Nuri Pikenin zorla kendi üzerine aldn iddia etti. Normalde evin tapusunun öz kardei olan ehmuz Sakinin üzerine olduunu ancak üvey kardeinin zorla kendi üzerine aldn belirtti. Söz konusu evde yaadn ve bu süre zarfnda Piken tarafndan sözlü taciz, ölüm tehdidi ve son olarak da fiziki iddete maruz kaldn iddia eden Sakin, bunun üzerine darp raporu aldn ve yaplan muayenede akcierinde yrtlma ve safra kesesinde de zedelenme tespit edildiini söyledi.

Raporla birlikte savcla ikayette bulunduunu dile getiren Sakin, ayn apartmanda kald üvey kardeinin savclk kararyla evden uzaklatrma cezas aldn belirtirken, Evden uzaklatrma karar olduu halde kendisi hala evine gidebilmekte. Lakin u an evine gidemeyen benim dedi.

TEKME VE TOKATLARLA

Üvey kardeinin silah zoruyla evinin tapusunu üzerine geçirdiini iddia eden Sakin, Silah zoruyla aabeyim üzerine olan tapuyu kendi üzerine yapt. Benim adma yaplan evi olunun üzerine yapm. Evdeyken kimi zaman elektriim kapatlyor. Suyum kesiliyor. Sürekli üvey kardeim Nuri Piken tarafndan tehdit ediliyorum. Kapnn önünde boazmdan tutarak Seni burada oturtmayacam, seni bu evden atacam diyerek bir anda beni duvara vurdu. Tekme ve tokatlar savurarak darp etti diye maruz kald iddeti anlatt.

HAYAT TEHLKEM VAR

Saldrdan sonra gelen polislerin yannda Piken tarafndan siyasi kimliiyle tehdit edildiini söyleyen Sakin, Savclktan uzaklatrma karar aldrttk. Ama bu karar uygulanm deil. Kendisi her gün evinde. Halen küfürlere ve tehditlerine devam ediyor. Onun eve girmemesi gerekirken, ben evime gidemiyorum. Hiç kimsem olmad için koruma talebinde bulundum. Tabi gelen polisler evraklar imzalatp tekrar geri gittiler. Hayati tehlikem var ve sürüyor

EVME GDEMYORUM

Kendisine saldran Pikenden davac olduunu söyleyen Sakin, iddete maruz kaldm halde kendisine hiçbir cezai ilem uygulanmad. fadesi alndktan sonra serbest brakld. Bana söylenen tek ey kendisine evden uzaklatrma cezas uyguland. 3 gündür evime gidemiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git