Uzay Haber'e Kardeşiklik Plaketi!

UZAY HABER TV ve Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneğince düzenlenen “Kardeşlik Sınır Tanımaz” programında yapılan ankette “kardeşlik” ödülüne layık görüldü. Büyüktimur, ödülünü İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel Can’ın elinden aldı.

Haberler 16.09.2019 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

dareci ve Bürokratlar Birlii Derneinin bir süre önce Türkiye çapnda düzenledii Kardelik Snr Tanmaz Projesine UZAY HABER TV ve Genel Yayn Yönetmeni Ömer Büyüktimur damgasn vurdu.

BÜYÜKTMURUN PROGRAMI SES GETRD

Kardeliin pekimesi ve terörün belinin krlmasnn amaçland program dahilinde birçok kentte düzenlenen toplantlarn en büyük ve ilgi çekici halkas Diyarbakrda yaplmt. Diyarbakrdaki program özel bir yaynla taçlandran UZAY HABER TV Genel Yayn Yönetmeni Ömer Büyüktimurun ses getiren program anketlere yansd. Anket sonucunda UZAY HABER TV ve Genel Yayn Yönetmeni Ömer Büyüktimur, kardelik ödülünü almaya hak kazand.

çocuklar terör örgütünce daa kaçrlan annelerin HDP l Binas önündeki eylemilerine destek vermek amacyla Diyarbakra gelen dareci ve Bürokratlar Birlii Dernei Genel Bakan Yücel Can ve beraberindeki heyet, UZAY HABER TVyi ziyaret ederek, Genel Yayn Yönetmeni Ömer Büyüktimur ile bir süre görütü.

Büyüktimura ödülünü takdim eden Bakan Can, yapt konumada, birlik ve beraberliin yannda kardeliin önemine vurgu yapt.

BRLK VE BERABERLK ADINA GÜZEL BR PROGRAMDI

Derneklerince 3 yl önce düzenlenen programda kardelii farkl bir bakla ele aldklarn kaydeden Can, dareci ve Bürokratlar Birlii Derneinin Kardelik Snr Tanmaz program çerçevesinde takriben 3 yl önce Diyarbakra gelmitik. Diyarbakrda farkl bir bak açs ve açlm göstermitik. Bu açlmda UZAY HABER TV hakikaten farkl bir kardelik bir bak açsyla bu konuyu ele ald. Ben o program halen internette izliyorum. Birlik ve beraberlik adna güzel bir programd. Biz sadece Diyarbakrda deil, Türkiyeye, dünyaya haykrmtk. Bu örnek çalmay Ankarada da Türkiyeyi toplamtk. Toplumun deiik rk ve benzeri hiçbir eyine bakmadan yapm olduumuz oylama sonras Diyarbakr adna UZAY HABER TV ve kymetli Ömer Büyüktimur de kardelik ödülü layk görümütü. Kendileri o zaman gelememilerdi. Bizde paketle bu tür ödüllerin gönderilmesini uygun görmediimiz için deerin yanna deerle gidilir anlayyla, bugün Diyarbakra annelerimizi desteklemeye gelmiken, UZAY HABER TVye ziyaret etmeden olmazd. Onun için UZAY HABRT TVye kardelik, snr tanmaz ve biz birlikte güçlüyüz adna, insanla yapm olduu katklar nedeniyle plaketi takdim ediyorum dedi.

KARDELN, BRLN VE DRLN ÖNEM AçISINDAN GURUR VERC

Büyüktimur ise ödüle layk görülmenin mutluluk verici olduunu ifade ederek, Kardelik projesinin bir bileeni olarak UZAY HABER TV olarak burada yer almamz, kardeliin, birliin ve dirliin önemi açsndan gurur vericidir. Bu gurur verici noktada da bizleri temsiliyet noktasnda seçen ve ankete katlanlara çok teekkür ediyorum. Türkiyedeki tüm herkese, hemerilerimize çok teekkür ediyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git