Vakıfbank'tan Diyarbakır Zirvesi!

VakıfBank Genel Müdürlüğü, Diyarbakır'da "Diyarbakır Zirvesi" gerçekleştirdi. Zirvede bölge ekonomisi ve Diyarbakır'ın değerleri ön plana alındı.

Haberler 10.11.2017 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Önceki gün Babakan Yardmcs Hakan çavuolunun katlm gösterdii Vakflar Bölge Müdürleri toplantsnn yan sra dün gece de, VakfBank Genel Müdürlüü tarafndan Diyarbakr Zirvesi bulumas gerçekletirildi.

ZRVEYE KATILIM YÜKSEKT

Bir otelde düzenlenen Diyarbakr Zirvesi gecesine, l Valisi Hasan Basri Güzelolu, Diyarbakr Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, Belediye Bakanvekili Cumali Atilla, VakfBank Yönetim Kurulu Bakan smail Alptekin, Yönetim Kurulu Bakan Vekili Serdar Tunçbilek, VakfBank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, VakfBank Genel Müdür Yardmcs Muhammet Lütfü çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetim Kurulu Üyeleri, Güneydou Anadolu Bölge Müdürü ile Diyarbakr ube Müdürü, Aratrmac-Yazar Adam Mehmet Ali Altnda, Altnda irketler Grubu Yönetim Kurulu Bakan Selahattin Altnda, Diyarbakrdaki STK temsilcileri, Adamlar ve HDP Diyarbakr Milletvekili Altan Tan ile çok sayda davetli katld.

Programda bölge ekonomisi ve deerleri ön plana alnd.l Valisi Hasan Basri Güzelolu, Ülkemizin en önemli ve deerli markalarndan olan Vakfbankn ilimiz ve ülkemizin kalknmasna yönelik böyle bir etkinlik gerçekletirmesini tebrik ve takdir ediyorum. dedi.

Anlaml bulumalar gerçekleiyor

Vali Güzelolu konumasnda, Medeniyet geçmiimizin en önemli kurumsal kimlii olan vakf anlay üzerinde gelien Vakfbankn tam da buna yarar ekilde Anadolunun ve ülkemizin en önemli ve en youn vakf eserlerine sahip Diyarbakrmzda böylesi programlar düzenlemesini anlaml buluyorum. eklinde konutu.

Güzelolu konumasnn devamnda, 2 gündür vakf temelinde Diyarbakrda çok anlaml bulumalar gerçekleiyor. Vakflar Genel Müdürlüü Türkiyedeki tüm çalmalarn sayn babakan yardmclarmzla Diyarbakrda deerlendirme yapt. 2 gün süren toplantdan sonra Vakfbankmz tüm kadrosuyla Diyarbakra geldi. Aslnda deien hizmet anlaynn Türkiyeye bak ve insan merkeze alan hizmeti önceleyen bir yönetim anlaynn yansmasdr. ifadelerini kulland.

Gerçek kazanç insani deerler ilgili gelimelerdir

Güzelolu konumasnn sonunda, Türkiyenin bir bütün olarak kalknmas her bir dinamik ve deerlerin bu yar ve süreçte bunun içinde olmas ve her kentin kendi temel kalknma perspektifinin olumas üphesiz temel önceliimizdir. Baz kentleri yorumlarken kendisi ile snrl görmeden çevresini bir çekim alan ve belirleyici alan olarak deerlendirilmesini unutmadk. te Diyarbakr snrlarnn ötesinde belirleyici etkileyici yönlendirici bir kenttir. Kazanç sadece bilançolar deil, gerçek kazanç insani deerler ilgili gelimelerdir. açklamalarnda bulundu.

Biz sizin ayanza geleceiz

VakfBank Yönetim Kurulu Bakan smail Alptekin ise Bu güzel akamda siz konuacaksnz biz dinleyeceiz. Vakfbank olarak biz, stanbul ve Ankarada oturup hizmetlerimizi yürütmek ve kararlarmz yürütmek düüncesinde deiliz. Biz sizin ayanza geleceiz. Sizlerle görüeceiz. Sizin fikir ve düüncelerinizle kaynap size hizmet etmek istiyoruz. te biz Diyarbakrdayz. Diyarbakrn deerli i adamlaryla da görümelerimizi yapacaz. Bu akamn hem ülkemize hem de i alemine hayrl olmasn diliyorum. Deerli dostlar buraya gelen bir banka yönetimi deil, ecdadn bize emaneti olan bir kurulutur. Bu yüzden dier bankalardan ayr tutulmas gerekir. dedi.

Diyarbakr ekonomik frsat barndryor

Vakfbank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan da Deerli misafirler, ülke ve bölge ekonomisinin güçlenmesinin temel koulu güçlü bir Anadoludur. Bu sebeple Anadoluda tüm kaynaklarmzn ülkemizin dört bir köesine ulatrma gayreti içerisindeyiz. Biliyoruz ki Güneydou Anadolu Bölgesi ve Bölgenin kalbi Diyarbakr ekonomik açdan çok ciddi frsatlar barndryor. ifadelerini kulland.

Özcan konumasnda, Bu güzel ehrimizde 10, Güneydou Anadolu Bölgesinde 35 ubemiz ve bölge müdürlüümüzde ile görev yapan 500 personelimiz ile Diyarbakr ve bölgedeki desteimizi sürdürüyoruz. eklinde konutu.

Programn sonuna doru halay, müzik ve çeitli etkinliklere de yer verildi.

Ana Sayfaya Git