Vergi levhalı ‘uzman medyum’

Diyarbakır’da ‘Ramazan hoca’ lakaplı bir kişi, ‘vergi levhalı uzman medyum’ olarak bastırdığı kartvizitleri vatandaşlara dağıttı. Kartı alan vatandaşlar bu kadarına da 'pes' dedi.

Haberler 14.11.2017 - 10:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda kendini astrolog olarak tantan bir kii, özellikle hastanelerin önünde bekleyen hasta yaknlar ile iletiime geçerek, hastalklarna derman bulacan iddia ederek, bastrd kartvizitleri vatandalara datt. Sklkla karlalan hoca tanmlamasnn dna çkan Ramazan hoca isimli ahsn, bastrd kartta vergi levhal uzman medyum yazmas vatandalarn dikkatini çekti. Kartta müracaatlarn yasalara uygun olduu bildirilirken, randevu almak için 3 gün önceden iletiime geçilmesi istendi.

PES DEDRTT

güzar adamn i adresinin bulunmad kartvizitin arkasnda bavurabileceiniz konular ksmnda yazlanlar ise görenleri hayrete düürdü. Vergi levhal uzman olduunu iddia eden ahs, her türlü kayp ileri, büyü sihir iptali, ayr olan elerin birletirilmesi, çocuu olmayanlar, evini terk edenleri geri getirme, sara hastal ve cin tutmas gibi konularda bavurmalar durumunda sorunlarnn çözüleceini öne sürdü.

Ana Sayfaya Git