(VİDEO) Güre, vefat etti

Bir dönem Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı görevini yürüten İzmir eski Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haberler 11.04.2022 - 13:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmir Cumhuriyet Basavcl görevini yürütürken, Hakim ve Savclar yüksek Kurulu tarafndan, Yargtay Savclna atanan eski Cumhuriyet Basavcs Kamil Erkut Güre kalp krizi geçirdi.

Geçtiimiz Pazar günü ehir dna gittii örenilen Gürenin Kastamonuda aniden kalp krizi geçirdii belirtildi.

Ambulans ile acilen Kastamonu Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrlan ve tedavi altna alnan Güre, dün sabah doktorlarn tüm müdahalesine ramen kurtarlamayarak, hayatn kaybetti.

Vefat eden Yargtay Savcs Kamil Erkut Gürenin ölüm haberini, Adalet Bakan Bekir Bozda sosyal medya hesabndan basal dileyerek duyurdu.

Bozda mesajnda öyle dedi; Allahtan rahmet,ailesine ve yaknlarna basal ve sabr dilerim. Rabbim,merhameti ve mafireti ile muamele eylesin. Mekan cennet,makam ali olsun.

Diyarbakr Cumhuriyet Basavcl görevini uzun süre yapan Basavc Kamil Güre, 15 Temmuz hain darbe giriiminin yaand gün göreve balam, o gece 7. Kolordu Komutann gözaltna almak istemi, ancak Adliye çevresini askerler tarafndan abluyaka alnmt. Güre bir gün sonra, gözalt ilemini gerçekletirmiti.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git