Yeni Vizyon 'Evet' diyor!

Genel merkezi Erzurum’da olan Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği Diyarbakır şubesi Referandum ziyaretlerine başladı. Derneğin ilk ziyareti Ak Parti Diyarbakır il başkanlığı oldu. İl başkanı Muhammed Dara Akar yapılan ziyareti değerlendirdi.

Haberler 16.02.2017 - 09:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Akar çok kymetli kardelerimiz Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneinden kardelerimizi arlyoruz, dorusu çok büyük bir memnuniyetle kardelerimiz ile bugün bulutuk. Diyarbakr da halk oylamasnda evet yönünde bir kararn çkaca artk görülüyor, bu konuda da bu hareketler bu dernekler, bu sivil toplum örgütleri her gün ziyaretlerimize geliyor. Sadece bize destekle kalmyorlar kardelerimiz ayn zamanda saha da da çalmalar gerçekletirerek bu güzel deiimi bu sistem deiikliinin faydalarn bu 18 maddeyi ve Türkiyemizi nasl 2023 ve 2071 lere tayacan halkmza anlatyorlar. Büyük bir kalknma Büyük bir demokratikleme hamlesi var önümüzde sivilleme hamlesidir bu güçlü Türkiye hamlesidir huzurlu ve kalknm bir Türkiye hareketidir bu.

elimizden gelen her eyi yapmaya hazrz

Dernein Diyarbakr il bakan Hakan Altnda ziyaretle ilgili unlar söyledi; Sayn bakanmza Yeni Vizyon 2071 Dernei olarak evet demeye hazr olduumuzu ve evet dediimizi kendilerine desteimizi sunduumuzu burada açk ve net bir eklide kendilerine beyan ettik. nallah bu sivil anayasaya vereceimiz evet, Türkiyemiz ve özellikle Diyarbakrmz için çok iyi olacan düünüyoruz ki öyle olacak. Bunun için ne gerekiyor ise biz elimizden gelen her ey ile gerek saha da, gerek tüm platformlarda Sayn il bakanmzn hizmetindeyiz elimizden gelen her eyi yapmaya hazrz.

Ana Sayfaya Git