Yeraltı dünyasının tanınan ismi Sedat Şahin'e, eşi takip edilerek ulaşılmış

17 Mayıs'ta evine düzenlenen operasyon sonrasında gözaltına alınan yer altı dünyasının önemli isimlerinden Sedat Şahin gözaltına alınmıştı. HakkıNda başlatılan dava sonuçlanmaya başladı. Sedat Şahin tutuklandı. İşte Sedat Şahin'in son görüntüleri

Haberler 30.05.2017 - 16:16 Son Güncelleme : 30.05.2017 - 23:06

17 Maysta evine düzenlenen operasyon sonrasnda gözaltna alnan yer alt dünyasnn önemli isimlerinden Sedat ahin gözaltna alnmt. HakkNda balatlan dava sonuçlanmaya balad. Sedat ahin tutukland. Sedat ahin ile birlikte 3 kii organize suçlar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yeralt dnyasnn ünlü isminin çkartld mahkemece tutukland srada mahkeme salonununda ahine baba diye alklar eiinde sloganlar atld duyuldu.

stanbul Emniyet Müdürlüü Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, 17 Mays tarihinde Beykozda bir villaya baskn düzenlemi, suç örgütü lideri Sedat ahin ile 2 adam, polis tarafndan gözaltna alnmt. Emniyetteki ilemleri tamamlanan organize suç örgütü lideri Sedat ahin, 14 günlük gözalt süresinin ardndan bugün youn güvenlik önlemleri altna adliyeye sevk edildi. Sedat ahinin de aralarnda bulunduu 3 kii tutukland.

stanbul Emniyet Müdürlüü Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, 17 Mays tarihinde Beykozda bir villaya baskn düzenlemi, suç örgütü lideri Sedat ahin ile 2 adam, polis tarafndan gözaltna alnmt. Emniyetteki ilemleri tamamlanan organize suç örgütü lideri Sedat ahin, 14 günlük gözalt süresinin ardndan bugün youn güvenlik önlemleri altna adliyeye sevk edildi. Sedat ahinin de aralarnda bulunduu 3 kii tutukland.

Zrhl araçla adliyeye götürüldü

Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüünde 14 günlük gözalt süresinin ardndan emniyette ilemleri tamamlanan Sedat ahin ve beraberindeki 2 adam, polisin ald youn güvenlik önlemleri altnda emniyetten çkarld. Mavi takm elbise ve kravatl olduu gözlenen ahin, polis eliinde zrhl polis aracna bindirildi. ahin ve adamlar, tehlikeli maddeleri izinsiz olarak bulundurma veya el deitirme suçlarndan tutuklanmalar talebiyle stanbul Adliyesine sevk edildi.

BABA DYEREK ALKILADILAR

Nöbetçi stanbul 13. Sulh Ceza Hakimliine çkarlan Sedat ahin ve adamlar sorgularnn ardndan tutukland. Tutuklanmasnn ardndan polisler eliinde salondan çkarlan Sedat ahin için adliye katnda bekleyen onlarca kii Baba diyerek alk tuttu.

Ele geçirilen silahlar basn mensuplarna gösterildi

ki hafta önce düzenlenen operasyon ile gözaltna alnan Sedat ahinin kald villada çkan cephanelik ise polis tarafndan basn mensuplar ile paylald. stanbul Emniyetine bal Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüünde gazetecilere gösterilen silahlarnda lav silah, ve zun namlulu silahlar da yer ald.

Belçika, Bulgaristan ve spanyaya ait baka ahslar üzerine düzenlenmi pasaport, AB ülkelerine ait çeitli ahslar üzerine düzenlenen kimlikler ile sahte nüfuz cüzdanlarnn da ele geçirildii operasyonlarda, el konulan silahlar ise öyle; 2 Lav silah, 10u Kalenikof marka biri M4 marka otomatik tüfek, 1 Thomson marka otomatik silah, 19 tabanca, 4 el bombas ve bu silahlara ait 3 bin 900 adet mermi.

Silahlarn arasnda altn kaplama tabanca dikkat çekerken, lav silahlarnn Suriye ve Irak gibi çatma bölgelerinden Türkiyeye sokulduu örenildi.

SARALLARA DA OPERASYON

stanbul polisi, Sarallar olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda 3 kiiyi gözaltna ald. Operasyonda 3 kalanikof silah da ele geçirildi.

OPERASYONDAN KARELER

stanbul Emniyet Müdürlüü Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekipleri, geçtiimiz günlerde Beykozda bir villaya baskn düzenlemi, operasyonda suç örgütü lideri Sedat ahin ile 2 adam gözaltna alnmt.

RZEDEK CNAYETN ZANLISI DA GÖZALTINDA

Polis, hasm çetelerden, Sarallar olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi. Yaplan operasyonlarda aralarnda Rizede ilenen bir cinayet ile ilgili aranan zanlnn da olduu 3 kii gözaltna alnd. Gözaltna alnan üphelilerden 1inin serbest brakld örenildi. Polis, son 4 günde organize suç örgütlerine yönelik arka arkaya operasyonlar gerçekletiriyor.

ÖLDÜRMEY PLANLADIKLARI AHSIN ARACINA TAKP CHAZI TAKMILAR

stanbul polisi geçtiimiz ay Rizedeki olayla ilgili Buji Ferhat lakapl Ferhat S.yi gözaltna almt. Zanlnn Büyükçekmecedeki evine düzenlenen basknda çok sayda silah ele geçirilmiti. üphelilerin o dönem farkl bir suç örgütü lideri M.S..yi öldürmeyi planladklar iddia edilmiti.

Eylem hazrl srasnda düzenlenen basknda bir de takoz ad verilen takip cihaz ele geçirilmiti. O cihazn M.S..nin aracna yerletirilmek için edinildii ortaya çkmt. Ferhat S.nin adam olduu öne sürülen S.P.nin o saldr hazrlyla ilgili de arand belirtildi.

Ayrca operasyonda çalnt araç içerisindee 3 adet uzun namlulu silah ve çelik yelek ele geçirildi. Ele geçirilen silahlan emniyet müdürlüünde sergilenirken, ifade ilemleri sona eren ahsla adliyeye sevk edildi.

BEYKOZDA YALISINDA BASILMITI

Habertürk Gazetesinden Emir Somerin haberine göre, stanbul Beykoza bal Öümce köyünde bir çiftlikte yakalanan uç örgütü lideri Sedat ahine yönelik son durak operasyonunun polis kameralarnca kaydedilen görüntüleri ortaya çkt. Polis helikopterinden kaydedilen görüntülerin de bulunduu kaytlarda villada ele geçirilen silahlar da yer ald.

stanbul Emniyet Müdürlüü Sedat ahin ile korumalar Halis K. ile Tahir ç.nin de gözaltna alnd operasyonla ilgili açklamada bulundu. stanbul Emniyet Müdürlüünden yaplan açklamada, Organize Suçlarla Mücadele ube Müdürlüü ekiplerince, stanbul Cumhuriyet Basavcl tarafndan yürütülmekte olan soruturma kapsamnda suç örgütü lideri olarak aranan Sedat ahinin Beykoz lçesi Öümce Mahallesinde bulunan bir villada saklandnn tespit edilmesi üzerine bahse konu adrese 17 Maysta hava destekli yaplan operasyonda, örgüt lideri Sedat ahin, örgüt yöneticisi H.K. ve örgüt üyesi T.ç. isimli ahslar yakalanmtr ifadeleri yer ald.

E TAKP EDLEREK ULAILDI

Sedat ahine eini takip ederek ulald belirtilirken, operasyon srasnda ei ve çocuklarnn da çiftlikte olduu örenildi.

çiftlikte 6 saat boyunca yaplan aramada gece görü dürbünü, iki adet lav silah, 10 Kalanikof, M4 ve Thompson marka iki makineli tüfek, dört savunma tipi el bombas, sis ve k bombalar, susturucu, üç bin 900 mermi, 12 tabanca ve bomba yapmnda kullanlan malzemeler bulunduu kaydedildi.

ahinin üzerinde de sahte kimlik ve pasaportlar ele geçirildi. Sedat ahinin, kardei Vedat ahinin 2014te Niantanda öldürülmesi ve geçen yl 19 Maysta kaynvalidesinin yaraland Beykozdaki villasna saldrdan sorumlu tuttuu Sarallar çetesine yönelik intikam saldrsnn ardndan yurtdna kaçmay planlad örenildi.

Ana Sayfaya Git