Yerel yöneticileri sorumlu tuttu!

Gelecek Partisi İl Başkanı Altaç, Diyarbakır'daki yerel yöneticileri koronavirüs vakalarındaki artıştan sorumlu tuttu.

Haberler 10.06.2020 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Gelecek Partisi Diyarbakr l Bakan Aydn Altaç, ehirde artan koronavirüs vakalaryla ilgili olarak, kent yöneticilerini sorumlu tutarak, eletirdi.

Altaç yazl açklamasnda u iddialara yer verdi.

Gerek dünyada gerek ülkemizde yaanan Pandemi süreci yaammzn her alannda olumsuzluklara neden olmaktadr. Özellikle hükümetin ald istikrarsz kararlar ve yerel yöneticilerin duyarsz davranlar Pandemi ile mücadelede sorunlarn devam etmesine neden olmaktadr. Diyarbakrda artan vaka says ve vaklarn durumu ile ilgili net bilgiler kamoyuyla paylalmamaktadr. Bu durum bütün Diyarbakrl hemehrilerimizde tedirginlik yaratmakta ve ayrca yerel yöneticilere kar ciddi bir güvensizlik duygusunun gelimesine neden olmaktadr. Yerel yöneticilerin vaka saylar arttktan sonra sürece müdahale etmesi yönetim ciddiyeti ile badamad gibi hemehrilerimizin can güvenliklerini de tehlikeye atmaktadr.

ÖNLEYC TEDBRLER

Önleyici anlamda yaplmas gereken tüm tedbirlerin bir an önce alnmas olas can kayplarnn önüne geçmesinde son derece önemlidir. Bu nedenle yerel yöneticilerin iktidar partisinin il bakan ve ilçe bakanlar ile toplant yapp kamoyuyla görüntü paylaacana bir an önce hemehrilerimizin ve ehrimizin asl gündemlerine younlamalarn beklemekteyiz. Gelecek Partisi l Yönetimi olarak mevcut vaka artlarndan endielerimizi kamoyuyla paylar tedbirlerin ivedilikle alnmasn talep ediyoruz.

Ana Sayfaya Git