Yerel yöneticileri sorumlu tuttu!

Gelecek Partisi İl Başkanı Altaç, Diyarbakır'daki yerel yöneticileri koronavirüs vakalarındaki artıştan sorumlu tuttu.

Yerel yöneticileri sorumlu tuttu!

Gelecek Partisi Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç,  şehirde artan koronavirüs vakalarıyla ilgili olarak, kent yöneticilerini sorumlu tutarak, eleştirdi.

Altaç yazılı açıklamasında şu iddialara yer verdi.

"Gerek dünyada gerek ülkemizde yaşanan Pandemi süreci yaşamımızın her alanında olumsuzluklara neden olmaktadır. Özellikle hükümetin aldığı istikrarsız kararlar ve yerel yöneticilerin duyarsız davranışları Pandemi ile mücadelede sorunların devam etmesine neden olmaktadır. Diyarbakır´da artan vaka sayısı ve vakların durumu ile ilgili net bilgiler kamoyuyla paylaşılmamaktadır. Bu durum bütün Diyarbakırlı hemşehrilerimizde tedirginlik yaratmakta ve ayrıca yerel yöneticilere karşı ciddi bir güvensizlik duygusunun gelişmesine neden olmaktadır. Yerel yöneticilerin vaka sayıları arttıktan sonra sürece müdahale etmesi yönetim ciddiyeti ile bağdaşmadığı gibi hemşehrilerimizin can güvenliklerini de tehlikeye atmaktadır.

ÖNLEYİCİ TEDBİRLER

Önleyici anlamda yapılması gereken tüm tedbirlerin bir an önce alınması olası can kayıplarının önüne geçmesinde son derece önemlidir. Bu nedenle yerel yöneticilerin iktidar partisinin il başkanı ve ilçe başkanları ile toplantı yapıp kamoyuyla görüntü paylaşacağına bir an önce hemşehrilerimizin ve şehrimizin asıl gündemlerine yoğunlaşmalarını beklemekteyiz. Gelecek Partisi İl Yönetimi olarak mevcut vaka artışlarından endişelerimizi kamoyuyla paylaşır tedbirlerin ivedilikle alınmasını talep ediyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz