Yılmaz Bağlar Belediyesi'nde!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da Bağlar Belediyesini ziyaret etti.

Haberler 25.02.2020 - 11:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ile görüen Ylmaz, Balar Belediyesinin yapaca hizmetlerin kent için önemli olduunu belirterek, bu konuda gerekli tüm destei verdiklerini söyledi.

Ylmaz, Balar hizmete susam. Balar deiirse Diyarbakr deiir, Diyarbakr deiirse Türkiye deiir. dedi.

BALAR HZMETE SUSAMITI

Yllardr hizmete hasret kalan Balarn çehresinin deimesi halinde bunun Diyarbakrn deiim ve dönüümüne katk salayacana iaret eden Ylmaz, Balar, Diyarbakrn kalbidir. Elimizden geldiince Balarn yanndayz. Büyükehir Belediyesinin teknik kadrosunu mutlaka kullann. Balar halk hizmet görsün. Bu bir frsat. diye konutu.

Vali ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolu da Balarda deiim yaandna dikkati çekerek, Balar Belediyesine her türlü destei salamaya devam edeceklerini kaydetti.

Hüseyin Beyolu da ziyaretten duyduu memnuniyeti dile getirerek, göreve geldikleri günden bu yana gece gündüz demeden çalarak, deiim süreci balattklarn dile getirdi.

11 AYDA BÜYÜK HZMETLER

Zor bir süreçte göreve geldiklerini, 11 ayda çok büyük bir deiime imza atklarn aktaran Beyolu, unlar kaydetti:

Özellikle kentsel dönüümle ilgili çalmalar yaptk. Geldiimizden günden bu yana her gün ev ziyaretleri yapyoruz. Ev ev, sokak sokak dolayoruz. nsanlarn dertlerini, sorunlarn dinliyoruz. Karayollar ile yol yenileme çalmas yaptk. 90 modern aracmzla Balar temizliyoruz. lçemizin her yeri prl prl. Esnafmz her akam ziyaret edip, sorunlarn dinliyoruz. Ara sokaklarda sknt varsa hemen çözmeye çalyoruz.

Balarn tamamnda kentsel dönüüme ihtiyaç duyulduunu, deiime Kaynartepe Mahallesinde balayacaklarn bildiren Beyolu, Canla bala, gecemizi gündüzümüze katarak çalacaz. Tadmz sorumluluun farkndayz. Metruk binalar ykyoruz, boalan yerlere hal saha yapacaz, potalar kuracaz, spor ve dinlenme alanlar oluturacaz. diye konutu.

Ana Sayfaya Git