Yılmaz'ın abla acısı

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi, 27'nci dönem Diyarbakır 4'üncü sıra milletvekili adayı Mehmet Emin Yılmaz'ın ablası ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın halası Zeynep Pirinç (79) Bayram'ın ikinci günü sabaha karşı hayatını kaybetti.

Haberler 18.06.2018 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yaayan ve bir süredir Dicle Üniversitesinde tedavi gören Zeynep Pirinç, yalla bal rahatszlk sonucu Bayramn ikinci günü sabaha kar yaamn yitirdi. Pirinçin cenazesi, Diyarbakrda klnan namazn ardndan anlurfann Siverek ilçesine getirildi. Pirinçin cenazesine, binlerce kii katld.

YILMAZ TAZYELER KABUL EDYOR

AK Parti Milletvekilleri ve Adaylar, MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Ylmaz ile yaknlarna mezarlkta basal dileinde bulunduktan sonra Diyarbakra geçti. Zeynep Pirinçin cenazesi, asri mezarlkta topraa verildi. Ylmaz ve Pirinçin aile taziyeleri Diyarbakrda Toptanclar sitesinde bulunan Kulplular yasevinde kabul ediyor.

SÖZ YAYIN GRUBUNDAN BASALII

Söz Yayn grubu olarak, Merhumeye Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Prof. Dr. Mehmet Emin Ylmaza da basal dileinde bulunarak, sabr cemil niyaz ederiz.

Ana Sayfaya Git