Görüş Bildir

Yılmaz'ın abla acısı

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi, 27'nci dönem Diyarbakır 4'üncü sıra milletvekili adayı Mehmet Emin Yılmaz'ın ablası ve Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın halası Zeynep Pirinç (79) Bayram'ın ikinci günü sabaha karşı hayatını kaybetti.

Yılmaz'ın abla acısı

Diyarbakır’da yaşayan ve bir süredir Dicle Üniversitesinde tedavi gören Zeynep Pirinç, yaşlılığa bağlı rahatsızlık sonucu Bayramın ikinci günü sabaha karşı yaşamını yitirdi. Pirinç'in cenazesi, Diyarbakır'da kılınan namazın ardından Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine getirildi. Pirinç'in cenazesine, binlerce kişi katıldı.

YILMAZ TAZİYELERİ KABUL EDİYOR

AK Parti Milletvekilleri ve Adayları, MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmaz ile yakınlarına mezarlıkta başsağlığı dileğinde bulunduktan sonra Diyarbakır’a geçti. Zeynep Pirinç'in cenazesi, asri mezarlıkta toprağa verildi. Yılmaz ve Pirinç'in aile taziyeleri Diyarbakır'da Toptancılar sitesinde bulunan Kulplular yasevinde kabul ediyor.

SÖZ YAYIN GRUBUNDAN BAŞSAĞLIĞI

Söz Yayın grubu olarak, Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmaz'a da başsağlığı dileğinde bulunarak, sabrı cemil niyaz ederiz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi