Yılmaz'ın oğlu hayatını kaybetti

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti.

Haberler 17.12.2017 - 11:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Eski Babakanlardan Mesut Ylmazn olu Mehmet Yavuz Ylmaz, Beykozdaki evinde ölü bulundu. Ylmazn silahla vurulmu halde bulunmas üzerine, olay yerine polis ve salk ekipleri sevk edildi. Salk ekipleri, Mehmet Yavuz Ylmazn hayatn kaybettiini belirledi.

HABER MERKEZ

Eski Babakan Mesut Ylmazn büyük olu Yavuz Ylmazn, Beykoz Konaklarndaki evinde yatanda bandan vurulmu halde bulundu.

NTHAR ETT DDASI

38 yandaki Yavuz Ylmazn intihar ettiinden üphe ediliyor. Mesut Ylmazn hayatn kaybeden olunun korumalar, verdii ilk ifadede Sabah çilingirle girdik, silah baucunda bulduk dediler. Korumalar, Ylmaz eve braktklarn sabah saatlerinde de dar çkmak için tekrar eve geldiklerini söylerken, Kapy çalmamza ramen açmad. Bunun üzerine kendisine telefonla ulamaya çaltk. Ancak telefonu da açmaynca üphelenip çilingir çardk. çilingir kapy açtnda kendisini akandan vurulmu halde bulduk. Silah baucundayd dediler. Komularn ifadesi üzerine evden tek el silah sesi duyuldu.

ALES: SLAHI YOKTU

Olay yerine gelen polis ve salk ekiplerinin incelemeleri üzerine Yavuz Ylmazn hayatn kaybettiini belirlendi. Polis dier ihtimallere kar kamera kaytlarn incelemeye ald. Ailesinden alnan bilgilere göre Mehmet Yavuz Ylmazn bir silah olmad belirtildi.

VAL VE EMNYET MÜDÜRÜ GELD

stanbul Valisi Vasip ahin ve istanbul Emniyet Müdürü Mustafa çalkan da olay yerinde incelemelerde bulundu.

MESUT VE BERNA YILMAZ ABDDEN DÖNÜYOR

Ksa bir süre önce ABDye giden Mesut ve Berna Ylmazn haberi aldktan sonra Türkiyeye dönmek için harekete geçtii belirtildi.

ÖLÜMDEN HABERLER YOK

adam Abdürrahim Albayrak, eski babakanlardan Mesut Ylmaz ve einin oullarnn vefatndan haberleri olmadn belirterek, Sabah bu olay olduunda uçaktaydlar. u anda haberleri yok. dedi.

Albayrak, gazetecilerin Gelen bilgiler intihar olduu yönünde. Siz kendisini tanyordunuz, bir sorunu var myd? sorusuna Anlk bir ey, nasl olduunu bilemiyoruz. Bir Allah ahit baka kimse yok. Böyle bir ölümü Allah kimsenin bana vermesin. Sabah sayn savc geldi. Savc ile Beykoz Devlet Hastanesine gittik, oradan Adli Tpa geldik. Buradan da cenazenin ykanmas için Zincirlikuyuya gideceiz. eklinde cevap verdi.

Albayrakn açklamasnn ardndan Ylmazn naa cenaze ilemleri için Adli Tp Kurumundan alnarak Zincirlikuyu Mezarlna götürüldü.

ÜNVERSTE KURMUTU

Yavuz Ylmaz annesi Berna Ylmaz ile geçtiimiz sene özel bir üniversite kurmutu. Ylmaz, bu üniversitenin de genel sekreteri olmutu. Yavuz Ylmazn kardei Emir Hasan Ylmaz ile CFS stanbul Yatrm A. isimli bir irketleri vard. ki karde bir ara stanbuldaki üçüncü havalimannda hafriyat ii de yapmt.

YAVUZ YILMAZ KMDR?

Mesut Ylmaz ve Berna Ylmazn olu olan Yavuz Ylmaz, 1979 ylnda domutur. Yavuz Ylmazn 7 Haziran 2015te yaplan seçimlerde CHPden milletvekillii için ad geçmi, ancak aday olamamtr.

Ana Sayfaya Git