Görüş Bildir

Yılmaz'ın oğlu hayatını kaybetti

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz hayatını kaybetti.

Yılmaz'ın oğlu hayatını kaybetti

Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz, Beykoz'daki evinde ölü bulundu. Yılmaz'ın silahla vurulmuş halde bulunması üzerine, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

HABER MERKEZİ

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz'ın, Beykoz Konakları'ndaki evinde yatağında başından vurulmuş halde bulundu.

İNTİHAR ETTİ İDDİASI

38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın intihar ettiğinden şüphe ediliyor. Mesut Yılmaz'ın hayatını kaybeden oğlunun korumaları, verdiği ilk ifadede "Sabah çilingirle girdik, silahı başucunda bulduk" dediler.  Korumalar, Yılmaz'ı eve bıraktıklarını sabah saatlerinde de dışarı çıkmak için tekrar eve geldiklerini söylerken, "Kapıyı çalmamıza rağmen açmadı. Bunun üzerine kendisine telefonla ulaşmaya çalıştık. Ancak telefonu da açmayınca şüphelenip çilingir çağırdık. Çilingir kapıyı açtığında kendisini şakağından vurulmuş halde bulduk. Silah başucundaydı" dediler. Komşuların ifadesi üzerine evden tek el silah sesi duyuldu.

AİLESİ: SİLAHI YOKTU

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin incelemeleri üzerine Yavuz Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirlendi.  Polis diğer ihtimallere karşı kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Ailesinden alınan bilgilere göre Mehmet Yavuz Yılmaz'ın bir silahı olmadığı belirtildi.

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ GELDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve istanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerinde incelemelerde bulundu.

MESUT VE BERNA YILMAZ ABD'DEN DÖNÜYOR

 Kısa bir süre önce ABD'ye giden Mesut ve Berna Yılmaz'ın haberi aldıktan sonra Türkiye'ye dönmek için harekete geçtiği belirtildi.

ÖLÜMDEN HABERLERİ YOK

İşadamı Abdürrahim Albayrak, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ve eşinin oğullarının vefatından haberleri olmadığını belirterek, "Sabah bu olay olduğunda uçaktaydılar. Şu anda haberleri yok." dedi.

Albayrak, gazetecilerin "Gelen bilgiler intihar olduğu yönünde. Siz kendisini tanıyordunuz, bir sorunu var mıydı?" sorusuna "Anlık bir şey, nasıl olduğunu bilemiyoruz. Bir Allah şahit başka kimse yok. Böyle bir ölümü Allah kimsenin başına vermesin. Sabah sayın savcı geldi. Savcı ile Beykoz Devlet Hastanesine gittik, oradan Adli Tıp'a geldik. Buradan da cenazenin yıkanması için Zincirlikuyu'ya gideceğiz." şeklinde cevap verdi.

Albayrak'ın açıklamasının ardından Yılmaz'ın naaşı cenaze işlemleri için Adli Tıp Kurumundan alınarak Zincirlikuyu Mezarlığına götürüldü.

ÜNİVERSİTE KURMUŞTU

Yavuz Yılmaz annesi Berna Yılmaz ile geçtiğimiz sene özel bir üniversite kurmuştu. Yılmaz, bu üniversitenin de genel sekreteri olmuştu. Yavuz Yılmaz'ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul'daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz'ın oğlu olan Yavuz Yılmaz, 1979 yılında doğmuştur. Yavuz Yılmaz'ın 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi