Yürekler ağza geldi

O sanayi sitesindeki döşemecide yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, itfaye ekiplerinin yanı sıra, polisin TOMA'yla müdahalesi sonucu güçlükle söndürüldü.

Haberler 07.11.2017 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr 1inci Sanayi Sitesinde bulunan yedek parça atölyesinde elektrik kontandan çkt belirtilen yangn zorlukla kontrol altna alnarak söndürülebilindi. Yürekleri aza getiren yangnda, 6 kii dumandan etkilendi.

ELEKTRK KONTAINDAN

Yangn, Yeniehir ilçesi Sanayi Mahallesi 8nci sokakta bulunan Diyarbakr 1nci Sanayi Sitesinde meydana geldi. Saat 15.00 sralarnda yedek parça ve oto döemeci atölyesinde elektrik konta nedeniyle meydana gelen yangn kontrolden çkarak büyüdü.

çkan yangn ksa sürede büyüyerek, çevre dükknlara yayld. Yangna ilk müdahaleyi esnaf yaparken daha sonra itfaiyeyle birlikte TOMAlar da müdahale ederken, 6 kii dumandan etkilendi.

YÜREKLER AZA GETRD

Yangnn büyümesi üzerine olay yerine çok sayda itfaiye ekipleri sevk edildi. Öte yandan Toma ile çok sayda polis de güvenlik önlemleri alrken, olay yerine gelen ambulans ise dumandan etkilenenleri tedavi etti.

Yangnn söndürülmesi çok sayda itfaiye arac ve onlarca itfaiye personelinin katlm ile saatler süren bir çalma ile gerçekleirken yangnda ciddi bir yaralanma yaanmad örenildi.

Öte yandan yangn söndürme ilemlerinin devam ettii alanda merakla olay izleyen çocuklarn tehlikeye davetiye çkard görüldü.

Ana Sayfaya Git