Zabıta değilmiş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi: sosyal medyada bir çocuğa şiddet uygulayan kişinin zabıta memuru olmadığını bildirdi. Şahıs hakkında polis soruşturma başlattı.

Haberler 10.10.2019 - 09:39 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir ilçesinde zabta kyafetli bir kiinin kt toplayan bir çocua tokat att görüntüleri sosyal medyada yer almasnn ardndan Büyükehir Belediyesi açklama yaparak, çocua tokat atan kiinin zabta olmadn ve hakknda soruturma balatldn bildirdi.

ZABITA KIYAFETL K

Zabta kyafetli bir kiinin kt toplayan bir çocua tokat att görüntülerin sosyal medyada yer almasyla ilgili yazl açklama yapan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, yaplan incelemede tokat atan kiinin zabta olmadn belirterek, çocua uygulanan bu iddetin kabul edilemez olduu ifade edildi. üpheli hakknda soruturma balatld da belirtilen açklamada u ifadelere yer verildi:

DDET KABUL EDLEMEZ

Birtakm sosyal medya hesaplarnda Diyarbakrda, kt toplayan bir çocua tokat atan ve zabta olduu iddia edilen bir ahsn görüntüsünün paylald tespit edilmitir. Konu ile ilgili olarak yaplan çalmalar sonucunda kiinin zabta görevlisi olmad, önceki dönemlerde toplum yararna çalma program kapsamnda Büyükehir Belediyemizde geçici olarak çalt ancak hlihazrda Büyükehir Belediyemizle herhangi bir iliiinin bulunmad tespit edilmitir. Bir çocua uygulanan ve kabul edilemez olan bu iddetin sorumlusu kii hakknda emniyet birimlerimizin tahkikat balatlm olup gelimelerden ayrca bilgi verilecei hususu kamuoyuna saygyla duyurulur.

GÖZALTINA ALINDI

Buarada kat toplayan çocua tokan atan kii yakalanarak, gözaltna alnd. l Emniyet Müdürlüünden gözaltna ilikin yaplan yazl açklamada ise öyle denildi; Baz sosyal medya hesaplarnda Diyarbakrda kat toplayan bir çocua tokat atan ahsn görüntülerinin paylalmas üzerine, görüntüde yer alan ahsn tespiti amacyla Diyarbakr l Emniyet Müdürlüümüzce yaplan çalmalar sonucunda üphelinin F.C. isimli ahs olduu tespit edilmi ve 9 Ekim 2019 günü saat 11.00 sralarnda ekiplerimizce yakalanarak Yeniehir Polis Merkez Amirliimize intikal ettirilerek ahs hakknda gerekli adli ilemlere balanlmtr

Ana Sayfaya Git