Zalimin zulmü kâr mı kalacak

Altındağ, bugünkü makalesinde 28 Şubat sürecinde JİTEM ve Yargıdaki çete yapılanmasına dikkat çekti;

Haberler 10.03.2022 - 00:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Parmaksz Zeki kod adl emdin Sakkn cezaevinden kendisine itiraf niteliinde gönderdii mektubu köesine tayan Altnda, 1997 ila 2000 yllar arasnda devletin içerisinde nüfuz eden çetelerin ihanet ve hyanetliklerini gündeme getirdi.

Gazetemizin Bayazar Mehmet Ali Altnda, bugün yaynlanan Zalimin Zulmü Hep yanna kar m kalacak bal altndaki Günün Yorumu köesindeki yazsnda, 1997 ila 2000 yllar arasnda, JTEM ile MT, 7. Kolordu Komutanlna szan yasad yaplar ve Diyarbakr Devlet Güvenlik Mahkemesi Basavcs Nihat çakarn organizasyonuyla gerçekletirilen hukuk d uygulamalara dikkat çekti.

Devletin içerisine szm çeteler olarak tanmlad kiilerin ortaya çkan ve deifre olan ilikilerine karlk, devletin ilgili ve yetkili birimlerinin yllardr dut yutmu bülbül gibi suskun ve ketum kallarn dile getiren Altnda, iki hafta önce bir dönem PKKnn iki numaral ismi olarak anlan Parmaksz Zeki kod adl emdin Sakkn Diyarbakr cezaevinden kendisine gönderdii, itiraf niteliindeki mektubuna köesinde yer verdi.

Dönemin Basavcs Nihat çakar ve JTEM Yetkilisi Cemal Temizözün, emdin Sakkn sözde ifadeleri dorultusunda kendisine, ailesine ve Diyarbakr Söz Gazetesinin Yöneticilerine yönelik giriilen yargsz infazlara yazsnda dikkat çeken Altnda, Sakkn defalarca bizi kendi kirli emellerine ulamak için zorladlar, kullandlar, biz o insanlardan özür diliyoruz itiraflarna ramen, suç ileyen zalimlere kar, devletin duyarsz kalna Zalimin Zulmü Hep yanna kar m kalacak diye sordu.

Ana Sayfaya Git