Zerre kadar üzülmüyorum

15 Temmuz darbe girişiminde Gölbaşı Polis Özel Harekat Merkezi'nde yapılan saldırıda şehit olan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in (23) babası Yahya Kemal Yiğit, "251 şehit verdik. 251 şehitten biri de bizim evladımız oldu. Zerre kadar üzülüyorsam namerdim" dedi.

Haberler 14.07.2021 - 09:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fetullahç Terör Örgütünün (FETÖ) 15 Temmuz 2016da darbe giriiminde Ankara Gölbadaki Polis Özel Harekat Merkezine yaplan hava saldrsnda ehit olan Komiser Yardmcs Cennet Yiitin babas Yahya Kemal Yiit, 15 Temmuzu her an her dakika yaadklarn söyledi. ehit babas Yiit, 15 Temmuzu aziz milletimiz iyi biliyor. 15 Temmuz o kadar önemli bir hadise idi ki darbe deil igal giriimi idi. Emperyalistlerin, siyonistlerin igal giriimi idi dedi.

251 EHT VERDK

Muhalefet parti genel bakanlarnn yaptklar açklamalarn kendisini kahrettiini söyleyen ehit babas Yiit sözlerini öyle sürdürdü:

Ülkemizde o siyonist güçlerin yandalar bu darbeyi gerçekletirmek istediler. Bu kalkmay bu ihaneti yaptlar. 251 ehit verdik ve çok ucuz atlattk. 251 ehitten biri de bizim evladmz oldu. Zerre kadar üzülüyorsam namerdim. Keke biz evlatlarmzn yerine binlerce kez ehit olsak diye Rabbime dua ediyorum. Yani bu vatana bu kadar ihanet edilmez. Bu azizi vatana bu kadar ihanet olmaz. Bu kadar alçaklk olmaz. Biz, bu aziz vatan uruna topraklar vatan yapmak için milyonlarca ehit verdik, biz bir evlat vermiiz çok mu? Binlerce evladm olsa bu aziz vatana feda etmezsen namerdim.

BEN SÖZÜMÜN ARKASINDAYIM

CHPli yöneticilerin kendisini ikayet ettiini bundan dolay mahkemenin kendisine ceza verdiini söyleyen Yiit, Bünyan ilçesinde yaadm bir olayda CHPli yöneticilere söylediim sözlerden dolay ikayet edildim ve yarglandm. Ben söylediim sözlerin arkasndaym. Bu vatan parçalamak isteyenlere sözümün arkasndaym. Benim yarglandm mahkemeye otobüslerle geldiler. Hangi ehit cenazesine otobüslerle katldlar dedi.

Ana Sayfaya Git