17 Mayıs reyting sonuçları (Kibar Feyzo, Çok Güzel Hareketler 2, Çakallarla Dans 4, Enes Batur, Survivor Panorama)

17 Mayıs 2020 Pazar gününün reyting sonuçları tv severler tarafından merakla bekleniyor. Total ve AB grubunda birinciliği almak için kanallar kıyasıya yarıştı. Kanal D’de Çok Güzel Hareketler 2, Star Tv’de Çakallarla Dans 4, Show Tv’de her Pazar olduğu gibi bir Kemal Sunal klasiği Kibar Feyzo, Fox Tv’de Ener Batur filmi ve TV8’de de Survivor Panorama yayınlandı. 17 Mayıs Pazar akşamı reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

Haberler 17.05.2020 - 23:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dünyay etkisi altna alan covid-19 nedeniyle hemen herkes günlerini televizyon karsnda dizi, film, belgesel gibi programlar izlemekle vakit geçiriyor. TV kanallar da bu durumda daha çok seyirciyi kendi kanallarna çekmek için yaynlarn ekillendirmeye çalyor.

Kanallarn bu yarnda kimin kazandn da reyting ölçüm sistemleriyle öreniyoruz. Ancak reyting sonuçlar açklandnda hayal krkl yaayp Kim ölçüyor bu reytingleri, nasl izlenmez bu film gibi tepkiler de verebilirsiniz. 17 Mays 2020 Pazar akam da ilgiyle izlenen ve çok beenilen yapmlar ekranlarmza konuk oldu. 17 Mays reyting sonuçlarnn galibi kim oldu,

Show Tv her Pazar olduu gibi 17 Mays Pazar günü de pepee 2 Türk filmiyle reyting sralamasnda kendine yer arad. Önce ünlü oyuncu merhum Kemal Sunaln oynad Kibar Feyzo, ardndan da artk bir klasik olmu Köyden ndim ehire filmleri yaynland.

TV8 ise ar topu Survivor Panorama ile yara katld. Star Tv ise çakallarla Dans serisinin 4üncüsünü yaynlad. Kanal Dde Ylmaz Erdoann yönettii çok Güzel Hareketler 2nin yeni bölümü ekranlara geldi.

Tüm bu programlarn arasndan hangi kanal birincilii göüsledi. 17 Mays 2020 Pazar günü reyting sonuçlar yaynlanr yaynlanmaz burada olacak

Ana Sayfaya Git