17 Mayıs reyting sonuçları (Kibar Feyzo, Çok Güzel Hareketler 2, Çakallarla Dans 4, Enes Batur, Survivor Panorama)

17 Mayıs 2020 Pazar gününün reyting sonuçları tv severler tarafından merakla bekleniyor. Total ve AB grubunda birinciliği almak için kanallar kıyasıya yarıştı. Kanal D’de Çok Güzel Hareketler 2, Star Tv’de Çakallarla Dans 4, Show Tv’de her Pazar olduğu gibi bir Kemal Sunal klasiği Kibar Feyzo, Fox Tv’de Ener Batur filmi ve TV8’de de Survivor Panorama yayınlandı. 17 Mayıs Pazar akşamı reyting sonuçlarında kim birinci oldu?

17 Mayıs reyting sonuçları (Kibar Feyzo, Çok Güzel Hareketler 2, Çakallarla Dans 4, Enes Batur, Survivor Panorama)

Dünyayı etkisi altına alan covid-19 nedeniyle hemen herkes günlerini televizyon karşısında dizi, film, belgesel gibi programları izlemekle vakit geçiriyor. TV kanalları da bu durumda daha çok seyirciyi kendi kanallarına çekmek için yayınlarını şekillendirmeye çalışıyor.

Kanalların bu yarışında kimin kazandığını da reyting ölçüm sistemleriyle öğreniyoruz. Ancak reyting sonuçları açıklandığında hayal kırıklığı yaşayıp “Kim ölçüyor bu reytingleri, nasıl izlenmez bu film” gibi tepkiler de verebilirsiniz. 17 Mayıs 2020 Pazar akşamı da ilgiyle izlenen ve çok beğenilen yapımlar ekranlarımıza konuk oldu. 17 Mayıs reyting sonuçlarının galibi kim oldu,

Show Tv her Pazar olduğu gibi 17 Mayıs Pazar günü de peşpeşe 2 Türk filmiyle reyting sıralamasında kendine yer aradı. Önce ünlü oyuncu merhum Kemal Sunal’ın oynadığı Kibar Feyzo, ardından da artık bir klasik olmuş Köyden İndim Şehire filmleri yayınlandı.

TV8 ise ağır topu Survivor Panorama ile yarışa katıldı. Star Tv ise Çakallarla Dans serisinin 4’üncüsünü yayınladı. Kanal D’de Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni bölümü ekranlara geldi.

Tüm bu programların arasından hangi kanal birinciliği göğüsledi. 17 Mayıs 2020 Pazar günü reyting sonuçları yayınlanır yayınlanmaz burada olacak…

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler