İşte Benim Stilim’de İvana Sert ve Nurella kavga etti! İvana Sert programdan kovuldu

Moda yarışması İşte Benim Stilim'de şok bir olay yaşandı. Yarışmanın jüri üyelerinden Ivana Sert kovuldu.

Haberler 10.03.2017 - 12:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Tartmann eksik olmad yarma programnda geçtiimiz gün büyük bir olay yaand. Jüri üyesi olan Nur Yerlita ile tartan Ivana Sertin iine son verildi. Peki Ivana Sert neden kovuldu? te dertaylar...

Önceki gün Nur Yerlita ile dier jüri üyeleri arasnda büyük tartma çknca çekimler bile durdu. Araya yapmclar girdi ama ortalk sakinletirilemeyince, çekime devam edilemedi ve ertelendi.

Ardndan yapmclar, Nur Yerlitan lehine tavrn koydu ve dierleri için Giden gitsin denildi.

Jüri içindeki olaylar dün de sürünce, yapm irketi olay masaya yatrd ve Nur Yerlita hakl buldu.

Sonucunda , Ivana Sert ile vedalamaya karar verildi. Ve dün çekimler Ivanasz devam etti.

Dünkü çekimlere ise konuk olarak Hakan Ural davet edildi.

IVANA SERT KMDR?

Ivana Sert ( 25 Ekim 1979), özellikle Türkiyede tannan Srp-Türk televizyon kiilii, sunucu, stilist, moda tasarmcs, Miss Belgrade tescilli manken, i kadn, giriimci, nadiren oyuncu ve yazardr. Kendisiyle ayn ad tayan Ivana Sert(r) markasnn kurucusu ve ba tasarmcs olan Sert, Show TVnin Bugün Ne Giysem? adl programnda 2010 ylndan beri jüri üyesi olarak yer almasyla yaygn olarak tannmaktadr.17 Eylül 2013 tarihinde ei Yurdal Sertten karlkl açlan boanma davasyla ayrlmtr.

Ivana Sert, modellik kariyeri öncesi on alt yana dein piyano ve bale okumutur. Uzun yllar yaad Belgradta düzenlenen güzellik yarmasnda birinci olarak Miss Belgrade unvann alan Sert, 1990l yllarda Miss Yugoslavia ve Miss Globe International gibi yarmalara katlmtr. 2002 ylnda Türkiyeye yerleerek, stanbulda tant ve merhum i adam Mehmet Sertin olu olan Sert Holding Yönetim Kurulu Bakan Yurdal Sert ile 2004 ylnda çubuklu, Beykozda dünya evine girmitir. Bu evliliin ardndan Türkiye sosyetesinin tannm çiftleri arasna katlan Ivana ve Yurdal Sertin 31 Ekim 2006 tarihinde Amerika Birleik Devletlerinin Kaliforniya eyaletine bal Los Angeles ehrinde dünyaya gelen Kayon Ate adnda bir oullar vardr. Kendisinin moda anlayna ithafen medya tarafndan verilen koncan lakab ile adn yllarca çeitli ekillerde duyuran Ivana Sert, Srpça, ngilizce ve Türkçe bilmektedir.

Kendisi, 2011 ylnda Yok Böyle Dans adl yarmaya katlmtr ve geçirdii bir salk problemi nedeniyle, doktor tavsiyesi üzerine, yarmadan on ikinci haftada çekilmitir.

2012 ylnda Ivana Sert, Kanal Dde yaynlanan Yalan Dünya dizisinin otuz dördüncü bölümünde konuk oyuncu olarak yer alm ve kendisini canlandrmtr. Show TVnin En Büyük Show adl programnn sunuculuunu da üstlenen Sertin ilk kitab Bizimlesin yine 2012 ylnda piyasaya çkmtr. çeitli fotoraflarla zenginletirilmi bu kitap, moda ve güzellik üzerine tüyolar verme amac gütmektedir. Ivana 2014 ylnn Eylül aynda balayan ve önceden Bu Tarz Benim ismiyle yaynlanan, daha sonradan ismi te Benim Stilim olarak deitirilen programda jüri üyelii yapmaktadr.

Kaynak: Akam

Ana Sayfaya Git