İhanet gecesi Eser Yenerler'in telaffuzunda

Beyaz Show'un geçtiğimiz Cuma günü akşamı konuğu, Eser Yenenler oldu. Eser Yenenler, Murat Boz ile yaptığı kaçamak gecesinden bahsederken bir an olsuN duraksadı ve tamamiyle ihanet gecesini açıkladı.

Haberler 11.06.2017 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Beyaz Showun geçtiimiz Cuma günü akam konuu, Eser Yenenler oldu. Eser Yenenler, Murat Boz ile yapt kaçamak gecesinden bahsederken bir an olsu duraksad ve tamamiyle ihanet gecesini açklad. Murat Boz Asl Enver birlikteliini bitirdii iddia edilen Candan kardeler ile Eser Yenenler ve Murat Bozun kaçamak gecesi bakn neler olmu.

Referandum seçimleri öncesinde birlikteliklerine araverdikleri örenlen Murat Boz Asl Enver birlikteliinde o günden beri türlü türlü iddialar ortaya atlmakta iken buna ahit olan ve Murat Boz ile ihanet gecesi birlikte vakit geçiren Eser Yenenler, Beyazn Öztürkün sunumu ile Beyaz Showda üzerine toplad tepkiler akabinde ilk kere konutu. Eser Yenenler, yaklak bir ay önce Murat Boz, Bahar-Nihal Candan gibi isimlerin katld bir parti düzenlemiti. Partinin ardndan Murat Bozun, Bahar Candan ile yaknlat ve bu sebeple Asl Enverin ünlü popçuyu terk ettii iddia edilmiti. Yenenler, dün akam katld Beyaz Showda çarpc açklamalar yapt.

3 HAFTADIR MAFOLDUM

Beyazt Öztürkün Ne oldu o gece, nasl bir gece yaadn? sorusuna ünlü isim, Ben böyle bir ey görmedim. Bir ekilde 13 yldr televizyondaym. 3 haftadr perian oldum karln verdi.

BASINDA çIKAN EV BENM DEL, KOMUMUN

Basnda çkan evin yan komusuna ait olduunu belirten Yenenler, ii akaya vurdu ve Yan komu arad, teekkür ederiz evimiz deerlendi dedi. Benim evim biraz daha ofis gibi. 3 Adamn skeçlerini çekiyoruz. Toplantlar yapyoruz açklamasn yapt.

Eser Yenenler, evin alt katnda müzik tesisatnn ve oyuncaklarn olduu bir oda kurduunu anlatarak, Müzisyen arkadalarmn hepsi gelir. Her hafta toplanrz, müzik yaparz. Özel kutlamalar evimde yaparz. Buras benim için hayaldi. Eser kulüp açt dediler, i garip bir yere gitti. 3 Adamda da anlatyorduk benim evi. Beyazt Abi, konuya hakim, kendisi üç kere geldi ifadelerini kulland.

Kaçaman olay adam ve Murat Boz-Asl Enver ilikisinin bitmesine neden olan kii olarak konuulan eser yenenler ise ilk kez konutu.

Yenenler Instagram hesabndan u açklamay yapt:

Aaa bu yatan sonra yuva ykan kadn gibi oldum. O gece kimse kimseyi aldatmad. Söylendii gibi 5 deil, 15 kiiydik. Bir de yuva ykacak olsam, en yaknmdakilerden balardm. bo (brahim Büyükak) evlenmek üzere, Ouz (Ouzhan Koç) 2. yl devirdi. Bir de villa kiralk. :)

Popçu Murat Boz ile oyuncu Asl Enverin ayrlna neden olduu iddia edilen Bahar Candan, Kanal Dde ekranlara gelen Renkli Sayfalar programna çarpc açklamalar yapt.

HçBR TÜRK ERKENN ELN BLE TUTMUYORUM

Günlerdir ablas Nihal Candanla bireikte magazin gündeminden dümeyen Bahar Candan, Büyüyeceim ve avukat olacam. Beni de biraz düünsünler. Justin Biebere am. Hiçbir Türk erkeinin elini bile tutmuyorum. Ablam ve ablamn en yakn arkadayla birlikte dondurma yemeye gitmitik. 19uncu yam yayorum, küçüüm ve söylenenler çok ar. Eitimime ve aileme zarar veriyorlar. çok üzgünüm, alayacam. Onlar ablamn bile abileri, bizim için çok deerliler, hepsine sayg duyuyorum. nsanlar çok üzerime geliyor. Lütfen büyümeme ve okul hayatma izin verilsin. Bu kadar küçük dütüümü hatrlamyorum. Annem, babam, ablam ve ben perian haldeyiz. çok küçüüm ve avukat olacam. Lütfen kimse geleceime zarar verecek açklamalarda bulunmasn. Herkes elini vicdanna koysun ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git