8 Mart reyting sonuçları, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı, Arka Sokaklar, reyting sonuçları açıklandı mı?

8 Mart Cuma akşamı reyting savaşlarının en kızıştığı akşamlardan. 8 Mart Cuma akşamı Show Tv’de Kızılcık Şerbeti, Star Tv’de Yalı Çapkını, TRT 1’de Kara Ağaç Destanı, Kanal D’de eskimeyen Arka Sokaklar, NOW Tv’de ise Gaddar. Hepsi birbirinden kaliteli ve kemikleşmiş izleyici kitlesine sahip yapımlar. 8 Mart Cuma akşamı hangi dizi ya da program reyting sonuçlarından lider çıkacak?

Haberler 08.03.2024 - 22:57 Son Güncelleme : 09.03.2024 - 13:53

8 Mart Cuma akşamı reyting tahminlerini yapan uzmanları bile zorlayan bir akşam. Cuma akşamları ekranlarda komedi, dram, entrika, aksiyon, yarışma ne ararsan var.

KIZILCIK ŞERBETİ

Show Tvde ikinci sezonu yaşayan Kızılcık Şerbetinde Abdullah karakterine hayat veren Settar Tanrıöğenden sonra ilk uzun süreli bölüme çıkan yeni Abdullah Ahmet Mümtaz Taylanın performansı da en çok merak edilenlerden.

Alevin hamilelik problemi, Metehanın kendinden büyük Azra ile olan ilişkisi, Fatihin yeni aşkının peşinden koşarken bir yandan da babasıyla tekrar sıkıntılı bir sürece girmesi..

Tüm bu entrikalar altında Kızılcık Şerbeti reyting sonuçlarının favorisi denilebilir.

YALI çAPKINI

61. bölümüyle ekranlara gelen Yalı çapkını Feritle Seyranın bir türlü kavuşamadıkları aşkları

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demirin başrollerini paylaştıkları başarılı dizi gençlerin gözbebeği.

ARKA SOKAKLAR

667. bölümüyle Kanal Dde ekrana gelen Arka Sokaklarda bu hafta Özgenin çalıştığı kafede uyuşturucu trafiği devam eder. Zuhalin haplarla ilişkisi olduğu tespit edilir ve operasyon düzenlenir. Kadir Zuhalin ona gizlice içirdiği haplardan dolayı rahatsızlanır.

KARA AĞAç DESTANI

TRT 1in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı 3. Bölümü yayınlandı. Dizinin 3. Bölümü kısaca;

Rahimin ölümüyle Kara Ağaçta bütün dengeler altüst olur. Latif Bey, yaptığı hamleyle Celal Ağayı zor bir durumun içine sokar. çıkmaza giren Ömere, gördüğü bir rüya yol gösterir. O yolun sonunda karşısında Sultanı bulur. Sultan, bir yandan Osman Ağa ile ilgili açığa çıkan sırrın ağırlığıyla savaşırken diğer yandan ise barajla ilgili kararını vermek üzere vicdanıyla baş başadır. Kara Ağaç, ya huzur bulacak ya da kavga, herkesi içine alarak büyük bir yangına dönüşecektir.

8 MART CUMA TOTAL REYTİNG SONUçLARI

  1. Kızılcık Şerbeti - SHOW TV
  2. Yalı çapkını - STAR TV
  3. Esra Erolda - ATV
  4. Kızılcık Şerbeti Özet - SHOW TV
  5. Gaddar - NOW
  6. Selçuk Tepeli İle Now Ana Haber
  7. Müge Anlı İle Tatlı Sert ATV
  8. ATV Ana Haber
  9. Arka Sokaklar - KANAL D
  10. Ateş Kuşları - ATV
  11. Kara Ağaç Destanı - TRT1
Ana Sayfaya Git