8 Mart reyting sonuçları, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı, Arka Sokaklar, reyting sonuçları açıklandı mı?

8 Mart Cuma akşamı reyting savaşlarının en kızıştığı akşamlardan. 8 Mart Cuma akşamı Show Tv’de Kızılcık Şerbeti, Star Tv’de Yalı Çapkını, TRT 1’de Kara Ağaç Destanı, Kanal D’de eskimeyen Arka Sokaklar, NOW Tv’de ise Gaddar. Hepsi birbirinden kaliteli ve kemikleşmiş izleyici kitlesine sahip yapımlar. 8 Mart Cuma akşamı hangi dizi ya da program reyting sonuçlarından lider çıkacak?

8 Mart reyting sonuçları, Kızılcık Şerbeti, Yalı Çapkını, Kara Ağaç Destanı, Arka Sokaklar, reyting sonuçları açıklandı mı?

8 Mart Cuma akşamı reyting tahminlerini yapan uzmanları bile zorlayan bir akşam. Cuma akşamları ekranlarda komedi, dram, entrika, aksiyon, yarışma ne ararsan var.

KIZILCIK ŞERBETİ

Show Tv’de ikinci sezonu yaşayan Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen’den sonra ilk uzun süreli bölüme çıkan yeni Abdullah Ahmet Mümtaz Taylan’ın performansı da en çok merak edilenlerden.

Alev’in hamilelik problemi, Metehan’ın kendinden büyük Azra ile olan ilişkisi, Fatih’in yeni aşkının peşinden koşarken bir yandan da babasıyla tekrar sıkıntılı bir sürece girmesi..

Tüm bu entrikalar altında Kızılcık Şerbeti reyting sonuçlarının favorisi denilebilir.

YALI ÇAPKINI

61. bölümüyle ekranlara gelen Yalı Çapkını Ferit’le Seyran’ın bir türlü kavuşamadıkları aşkları…

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştıkları başarılı dizi gençlerin gözbebeği.

ARKA SOKAKLAR

667. bölümüyle Kanal D’de ekrana gelen Arka Sokaklar’da bu hafta Özge’nin çalıştığı kafede uyuşturucu trafiği devam eder. Zuhal'in haplarla ilişkisi olduğu tespit edilir ve operasyon düzenlenir. Kadir Zuhal'in ona gizlice içirdiği haplardan dolayı rahatsızlanır.

KARA AĞAÇ DESTANI

TRT 1’in yeni dizisi Kara Ağaç Destanı 3. Bölümü yayınlandı. Dizinin 3. Bölümü kısaca;

Rahim’in ölümüyle Kara Ağaç’ta bütün dengeler altüst olur. Latif Bey, yaptığı hamleyle Celal Ağa’yı zor bir durumun içine sokar. Çıkmaza giren Ömer’e, gördüğü bir rüya yol gösterir. O yolun sonunda karşısında Sultan’ı bulur. Sultan, bir yandan Osman Ağa ile ilgili açığa çıkan sırrın ağırlığıyla savaşırken diğer yandan ise barajla ilgili kararını vermek üzere vicdanıyla baş başadır. Kara Ağaç, ya huzur bulacak ya da kavga, herkesi içine alarak büyük bir yangına dönüşecektir.

8 MART CUMA TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

  1. Kızılcık Şerbeti - SHOW TV
  2. Yalı Çapkını - STAR TV
  3. Esra Erol'da - ATV
  4. Kızılcık Şerbeti Özet - SHOW TV
  5. Gaddar - NOW
  6. Selçuk Tepeli İle Now Ana Haber
  7. Müge Anlı İle Tatlı Sert ATV
  8. ATV Ana Haber
  9. Arka Sokaklar - KANAL D
  10. Ateş Kuşları - ATV
  11. Kara Ağaç Destanı - TRT1

Kaynak: Diyarbakır Söz