Ahmet Kaya’nın yeni filmi geliyor! Film izleyiciyle ne zaman buluşacak?

Müzik dünyasının önemli isimlerinden Ahmet Kaya’nın ülkeye dönüş hikayesini beyazperde izleyicisiyle buluşturacak olan 'Ahmet’in Türküsü' filminin vizyon tarihi belli oldu.

Haberler 12.02.2024 - 11:02 Son Güncelleme : 12.02.2024 - 11:02

1 Martta seyirci ile buluşacak olan filmde Ahmet Kayayı Celil Nalçakan canlandırıyor. Ahmet Kayanın hayatının dönüm noktalarını seyirci ile buluşturacak olan filmde, Kimler Ahmet Kayayı hedef aldı?, Neden Ahmet Kaya?, Ahmet Kaya Pariste neler yaşadı?, Ahmet Kaya vatan hasreti çekerken başka hangi acıları yaşadı? gibi sorulara yanıt aranacak.

Kudret Sabancının yönettiği Ahmetin Türküsünün yapımını Erbay Medya üstelendi. Engin Elgün ve Savaş Korkmazın yazdığı Film Ahmet Kayanın sadece müzik kariyerini değil, aynı zamanda toplum üzerindeki etkisini ve eserlerini de mercek altına alıyor.

GÜLTEN KAYA DAVA AçMIŞTI

Sanatçı Ahmet Kayanın yasal varisleri GAM Müzik ve eşi Gülten Kaya Hayaloğlu, geçtiğimiz yıllarda Ahmet Kayanın hayatını çeken yönetmen Gani Rüzgar Şavataya dava açmıştı. Kaya Hayaloğlu, herhangi bir projeye izin vermeyeceklerini duyurmuştu.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git