Aleyna Tilki, Nazım Hikmet'i kendisine benzetirse

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından Nazım Hikmetli benzetme de bulununca haliyle kendisine de tepkiler gecikmedi. Aleyna Tilki bunun akabinde ise yeni şarkı müjdesini sevenleri ile paylaştı

Haberler 05.05.2017 - 01:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aleyna Tilki twitter adresinden zaman zaman yapt paylamlar hi deyana yakmayan türden. Henüz 15 yanda iken içkili mekanlarda ark söylerken bir an da ünlenen küçük arkc, yandan büyük hareket ve tavrlar ile deherkesin ilgisini çekmekte. Aleyna Tilki geçtiimiz gün sosyal medya adresi üezerinden yine pot krd. Ünlü edebiyatç Nazm Hikmeti adeta kendi ile benzetme yapan Aleyna Tilki, o dakikadan sonra çok sayda olumsuz tepki oldu. popülerlik ve kalitesizlik konusunda kendisi ve Nazm Hikmetli benzetmesine yaplan yorumlarda kalite nerede eklinde yorumlar ald.

Genç arkc Aleyna Tilki, sosyal medya üzerinde yapt paylam da popülerlik ve kalteyi bir an da sunarak tepkileri de üzerine toplad. popülerlik kültürü hakknda konuan Tilki, Popüler olan eyler, kalitesiz olacak diye bir ey yok. Nazm Hikmet de popüler mesela. eklinde ki paylamna onlarca tepkili yorum yad.

VAY CAHL

Aleyna Tilkinin paylam sonrasnda ilk olarak yaplan yorum Vay senin cahilliine eklinde olurken, Tilkinin paylam da u ekilde, Kalitesine söz edebilir miyiz? Popüler olmak basittir. Alk almak gibi. Bir maymun da dansettiinde alk alabilir. Ama bu popüler olan herey kalitesiz anlamna gelmez. Popüler dünyada,kaliteli de vardr kalitesiz de.Bazlar bi baltaya sap olamam,kendince,entelektuellerince popa bilmemneye laf sallyor. Ben de pop konusunda önyarglydm. Ama bu,ben hiçbir baltaya sap olamadan,yaptm tek eyin klavyeden sallamak olduu zamand. Popüler kültüre sallayanlar,Beethoven dinliyor. Sanki o dehalar da zamannda popüler olmam gibi:)

NSTAGRAMDAN MÜJDE GELD

Henüz 15 yanda ünlenen ve bir an da popülerlii artan Aleyna Tlki sosyal medya adresi üzerinden yeni albüm haberi de gecikmedi. u sralar dudana estetik yaptrd konuulan Aleyna Tilki çeit çeit konserlere gitmekte. Cevapsz çnlama arksnn akabinde de yeni bir ark müjdesi veren Tilki, bunu hesabndan paylat. Yaasn alveri. Bugün ikinci arkmn okumalarn yapacam, çok cici bir gün ifadelerini kullanan Tilkinin yeni parçasnn önümüzdeki günlerde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Ana Sayfaya Git