Aleyna Tilki, Nazım Hikmet'i kendisine benzetirse

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından Nazım Hikmetli benzetme de bulununca haliyle kendisine de tepkiler gecikmedi. Aleyna Tilki bunun akabinde ise yeni şarkı müjdesini sevenleri ile paylaştı

Aleyna Tilki, Nazım Hikmet'i kendisine benzetirse

Aleyna Tilki twitter adresinden zaman zaman yaptığı paylaşımlar hi deyaşına yakışmayan türden. Henüz 15 yaşında iken içkili mekanlarda şarkı söylerken bir an da ünlenen küçük şarkıcı, yaşından büyük hareket ve tavırları ile deherkesin ilgisini çekmekte. Aleyna Tilki geçtiğimiz gün sosyal medya adresi üezerinden yine pot kırdı. Ünlü edebiyatçı Nazım Hikmet'i adeta kendi ile benzetme yapan Aleyna Tilki, o dakikadan sonra çok sayıda olumsuz tepki oldu. popülerlik ve kalitesizlik konusunda kendisi ve Nazım Hikmet'li benzetmesine yapılan yorumlarda 'kalite nerede' şeklinde yorumlar aldı.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşım da popülerlik ve kalteyi bir an da sunarak tepkileri de üzerine topladı. popülerlik kültürü hakkında konuşan Tilki,  "Popüler olan şeyler, kalitesiz olacak diye bir şey yok. Nazım Hikmet de popüler mesela." şeklinde ki paylaşımına onlarca tepkili yorum yağdı.

VAY CAHİL

Aleyna Tilki'nin paylaşımı sonrasında ilk olarak yapılan yorum 'Vay senin cahilliğine' şeklinde olurken, Tilkinin paylaşımı da şu şekilde, "Kalitesine söz edebilir miyiz? Popüler olmak basittir. Alkış almak gibi. Bir maymun da dansettiğinde alkış alabilir. Ama bu popüler olan herşey kalitesiz anlamına gelmez. Popüler dünyada,kaliteli de vardır kalitesiz de.Bazıları bi baltaya sap olamamış,kendince,entelektuellerince popa bilmemneye laf sallıyor. Ben de pop konusunda önyargılıydım. Ama bu,ben hiçbir baltaya sap olamadan,yaptığım tek şeyin klavyeden sallamak olduğu zamandı. Popüler kültüre sallayanlar,Beethoven dinliyor. Sanki o dehalar da zamanında popüler olmamış gibi:)"

İNSTAGRAMDAN MÜJDE GELDİ

Henüz 15 yaşında ünlenen ve bir an da popülerliği artan Aleyna Tİlki sosyal medya adresi üzerinden yeni albüm haberi de gecikmedi. Şu sıralar dudağına estetik yaptırdığı konuşulan Aleyna Tilki çeşit çeşit konserlere gitmekte. 'Cevapsız Çınlama' şarkısının akabinde de yeni bir şarkı müjdesi veren Tilki, bunu hesabından paylaştı. "Yaşasın alışveriş. Bugün ikinci şarkımın okumalarını yapacağım, çok cici bir gün" ifadelerini kullanan Tilki'nin yeni parçasının önümüzdeki günlerde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz