Aleyna Tilki yasak dinlemiyor! Bu kez….

18 yaşını doldurmadan alkollü mekanlarda sahne alan Aleyna Tilki, yasak dinlememeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı bu kez de ehliyetsiz araç kullanarak tepki topladı. Tilki, iddialara twitter üzerinden yanıt verdi.

Haberler 25.02.2017 - 15:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

16 yandaki genç arkc Aleyna Tilki, son zamanlarda deldii yasaklarla ve polemiklerle gündeme gelmeye devam ediyor.

Genç arkc Aleyna Tilki, son olarak arkadalaryla gittii Kuruçemede, 18 yandan küçüklere yasak olmasna ramen nargile içerken görüntülenmi ve eletiri oklarnn hedefi haline gelmiti.

Genç arkc bu kez daha tehlikeli bir yasa çineyerek direksiyonun bana geçti ve araba kulland.

EHLYET OLMADAN ARAç KULLANDI

Reit olmad için henüz ehliyeti bulunmayan Aleyna Tilki bu sefer de araba kulland. Araç içinde oldukça rahat görünen arkc bu anlarnn videosunu da çekerek Instagram hesabndan paylanca tepkiler gecikmedi.

Seda Sayann sevgilisi Erkan çelik, Tilkinin bu görüntülerini görünce kendi hesabndan sert sözlerle eletirerek ikayetçi olacan yazd.

ERHAN çELKN NOTU

Erhan çelik paylamna u notu da yazd Bu bir ihbardr! Ya 16 olduu için sahnelere çkamayan Aleyna Tilkiyi bu yata ehliyetsiz araba kullanarak dier insanlarn cann tehlikeye atmasndan dolay önce knyor sonrada trafik ekiplerine ikayet ediyorum.

ALEYNA TLK TWTTERDAN YANIT VERD

Bu görüntüleriyle eletiri almaya balaynca Tilkiden bir açklama geldi. arkc bu kez Twitter hesabndan Panik yapmayn yahu. Trafie falan çkmadm, bo bir otopark oras... Yerdeki çizgilere bakn anlarsnz notunuz yazarak paylat.

Kaynak: Posta

Ana Sayfaya Git