Alişan'ın sevgilisi Eda Erol ilişkisinin temeli 5 sene öncesinde atılmış! Peki Eda Erol ne iş yapıyor

Alişan'ın sevgilisi Eda Erol çok yakın bir isim çıktı. Esra Erol'un kardeşi Eda Erol Alişan aşkının temeli meğer 5 sene öncesine dayanıyormuş

Haberler 06.05.2017 - 13:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zdivaç programlarnn kraliçesi Esra Erolun kardei Eda Erol geçtiimiz gün adn Aliann sevgilisi olarak duyrulmas ile gündeme çkt. Esra Erol kardei Eda Erol, u sralar Alian ile büyük bir ak yaamakta. Aliann sevgilisi Eda Erol hakknda pek bilinmeyenleri aratrdk. Aynal Tahir ile hayatmza giren Aliann sonrasnda güzel mi güzel arklar ile ünlenmi sonra manken çala ikel ile dizi ve televizyon programlarnda yer almt. Geçtiimiz aylarda Eda Erol ile ak yaad gündeme çkan sanatçnn 5 yl ncesinde Esra Eroldan kardeini istedii de magazin gündemine oturdu. te bu söylentiler ak dedikodularn trmandrmken dün akam Alian Beyaz Showda Beyazt Öztürkün konuuydu. çalkantl iddialar ve daha fazlas hakknda tüm yorumlar haberimizde.

ALANIN SEVGLS ESRA EROLUN KARDE çIKTI

Aliann aylardr saklad sevgilisi çok ünlü televizyon programcs Esra Erolun kardei çkt. Geçtiimiz hafta içeirisnde Alian sosyal medya hesab Instagram hesabndan Birlikte ilk derbi yazarak bir fotoraf paylam, ancak Eda Erol tarafndan bu iddialar dorulanmamt. Basna sza ak sonrasnda taraflar ak kabul etti tabi Esra Erolda Haber dorudur demekle yetindi. Alian- Eda Erol birlikteliinin ilk sinyalini ünlü sunucu Ece Erken vermiti. Erken; Esra (Erol) ve ben duruma el attk. Evlilik yolunda admlar atlyor. Aileler de tant. Yaknda kz isteyeceiz demiti. Peki, Alian ile evlilik yolunda ilerledii konuulan Eda Erol kimdir, kaç yanda, meslei ne?

EVLLK YOLUNDA GDYOR

Alian ile Esra Erolun kardei Eda Erolun sürpriz ak evlilie doru gidiyor. Kz isteme töreni için hazrlk yapan çiftten Eda Erol, üzerinde ar deseni olan bir apkayla fotorafn paylat.Alian da sevgilisinin bu fotorafnn altna krmz kalp emojisiyle karlk verdi. Bir Tv programnn haberine göre Eda Erolun kafasna takt bu apka Aliann en sevdii ve bandan çkarmad apkasyd. Eda Erolun sosyal medyadan yapt bu ilk ak ilan ksa sürede yorum yamuruna tutuldu. Gelen baz olumsuz yorumlar gelin aday Eda Erolun cann fena halde skt. Eda Erol, annda sayfasn yoruma kapatt.

EDA EROL HAKKINDA

1986 doumlu olam Eda Erol, zdivaç program sunucusu Esra Erolun kz kardeidir. Televizyonda ilk ekran deneyimini 1 yl önce 46 Yok olan dizisiyle adn duyduumuz Eda Erol, Sinoplu anne ve göçmen babann son kzdr. Emekli polis memuru olan babasnn stanbula geldikten sonra Nee Erberk ajansa kayt ettirdii Eda Erol, Afyon Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuvar bölümünden mezun olmutur. lk filmi Stajyer Mafya sonras 46 dizisinde rol ald.

Müzmin bekr Aliann ne zaman evlenecei milli mesele olmaktan çkyor nihayet. çünkü imdiye kadar yapt evlilik programlarnda 334 çifti evlendiren Esra Erol duruma el att! Gelin aday da Esra Erolun en yakn... Aliana sürpriz gelin aday haberini okuyunca Esra Erolu arayp, arkcyla, oyunculuk yapan kz kardei Eda Erolun flörtünün hikyesini sordum. te Esra Erolun söyledikleri: Aslnda 4 - 5 yllk bir geçmii var bu mevzunun. Alian programna geldiinde görmütü Eday. Tantrsana bizi dediinde, tantrrm, ama sana güvenmiyorum demitim ona...

Ana Sayfaya Git