Akasya Durağı’nın güzel kızı ve TV8’in sempatik sunucusunun mutlu günü, Alp Kırşan baba oldu! Zeynep Dörtkardeşler kimdir?

TV8’in fenomen programı Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin ve yeni program 1 Alp 3 Çocuk’un sempatik sunucusu ve komedyen oyuncu Alp Kırşan, eşi Zeynep Dörtkardeşler çiftinin dünyalar tatlısı bebeği dünyaya geldi.

Haberler 10.12.2015 - 23:14 Son Güncelleme : 10.12.2015 - 23:14

TV8in fenomen programı Yetenek Sizsiniz Türkiyenin ve yeni program 1 Alp 3 çocukun sempatik sunucusu ve komedyen oyuncu Alp Kırşan, eşi bir dönem Kanal Dnin fenomen dizisi Akasya Durağının güzel kızı Zeynep Dörtkardeşler çiftinin dünyalar tatlısı bebeği dünyaya geldi.

Sempatik komedi oyuncusu Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler geçen yıl nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirmişti. Dünya tatlısı çiftin dünyalar tatlısı oğlu bügün dünyaya merhaba dedi.

Alp Kırşanın tek hayali bakın neymiş?

Güzeller güzeli oyuncu Deniz Akkayanın da sonradan katıldığı TV8in dedikodu programı Aramızda Kalmasına konuk olan tatlı, sempatik, yakışıklı oyuncu Alp Kırşan, bebeği hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Komedyen oyuncu ve sunucu Alp Kırşanın açıklamaları şu şekilde

, Bebeğimiz sağlıklı bir şekilde Bodrumda dünyaya gelsin, büyüsün. Denizci olsun tek hayalim... demişti.

ALP KIRŞAN KİMDİR?

1979 İzmir doğumlu olan Alp Kırşan 2000de Best Model of Turkey yarışmasında birinci ve Best Model of the World yarışmasında ise üçüncü oldu. Televizyona ilk kez Sabah Şekerleri programında sunucu olarak başlayan Alp Kırşan, 2007de Yasemin Yalçın Tiyatrosunda Oyunun Oyunu oyunuyla profesyonel oldu. Ayrıca 2011de yayınlanan Yok Böyle Dans adlı yarışmada yarıştı. 2012de Survivor Ünlüler Gönüllülerde mücadele etse de yarışmadan elendi. Alp Kırşan Şu anda Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında sunuculuk yapmaktadır.

ZEYNEP DÖRTKARDEŞLER KİMDİR?

1989 İzmir doğumlu olan Zeynep Dörtkardeşler grafik tasarım mezunudur. Daha lisedeyken mankenliğe başlayan Zeynep Dörtkardeşler, 2005 yılında düzenlenen Best Model Of The Turkey yarışmasında en iyi fiziğe sahip bayan seçildi. Bu yarışma ile ismini duyuran Zeynep Dörtkardeşler, İstanbula taşındı ve Akasya Durağı ile Dinle Sevgili dizilerinde rol aldı.

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE

Yetenek Sizsiniz Türkiye, 10 Ekim 2009da Show TVde yayınlanmaya başlayan Acun Medya tarafından yapılan yetenek yarışması. 2012de Acun Medya olarak Show TV ile yollarını ayırma kararı alan Acun Ilıcalı, diğer iki yapımıyla birlikte Yetenek Sizsiniz Türkiyenin de Star TVye geçtiğini duyurdu. 13 Eylül 2014 tarihinden itibaren Acun Ilıcalının kendisine ait olan kanalı Tv8de yayın hayatına devam etmektedir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır