Arda Turan’ın Sinem Kobal aşkı yeniden başladı

Uzun bir süre aşkları konuşulan Barcelona ve Milli Takım’ın yıldız futbolcusu Arda Turan ile Sinem Kobal uzun bir süre ayrı kalsalar da son zamanlarda bu aşkın yeniden yeşerdiği konuşuluyor. Arda Turan’ın Sinem Kobal aşkı yeniden başladı

Haberler 13.08.2015 - 19:42 Son Güncelleme : 13.08.2015 - 19:42

Barcelona ve Türk Milli Takımın yıldız futbolcusu Arda Turan Barcelonadaki yeni evinde Sinem Kobalın kuzeni Didemi yeni evinde ağırlaması üzerine Arda-Sinem aşkının yeniden yeşerdiği magazin dünyası tarafından konuşuluyor.

Barcelonaya transfer olan Arda Turan, yeni yuvasını bulur bulmaz, arkadaşlarını ve yakın çevresini evinde konuk etmeye başladı. Uzun süredir aradığı evi sonunda bulan Arda Turanın konukları arasında bir isim vardı ki görenleri şaşırttı. Başarılı futbolcu, evlilik aşamasından döndüğü Sinem Kobalın kuzeni Didemi de yeni evinde ağırladı. Aslıhan Doğanla birlikte olan Arda Turanın eski nişanlısı Sinem Kobalın akrabalarıyla ilişkisini devam ettiriyor olması, kafaları karıştırdı.

ŞİMDİ GÖZLER ASLIHAN DOĞANDA

Bazılarının tepkisini çeken bu buluşmanın fotoğrafını Arda Turan paylaşmadı ancak Didem ünlü futbolcuyla birlikte yer aldığı kareye Instagram sayfasında yer verdi. Arda Turanın Sinem Kobal ile olaylı bir şekilde ayrılmasına rağmen, eski nişanlısının kuzeniyle görüşmesi sonrasında gözler Aslıhan Doğana çevrildi. Aslıhan Doğan daha önce sevgilisinin aşk dedikodularına karıştığı Burcu Esmersoyun açıklamalarına kızmış, Arda Turan ise sevgilisin üzmemek için ünlü sunucuyla arasına mesafe koymuştu. Bu görüşme sonrasında Aslıhan Doğanın nasıl bir tepki vereceği merak konusu oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır